• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

LED ışığı bozulan Lenovo R25i-30 monitör garantiye yollanmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf7878
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 122
  • Etiketler Etiketler
    led monitör

Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Yaklaşık 2-3 ay önce Lenovo R25i-30 monitörün LED ışığı garipleşmeye başlamıştı. Normalde çalışırken beyaz yanıyor , şimdi kafasına göre yanıp sönüyor. Başta sadece bende var sandım ama sonradan 6-7 kişide daha aynı durumu gördüm. Muhtemelen kronik bir sorun.

Sizce garantiye yollamalık bir şey mi bu? Uğraşmaya değer mi bilemedim.

Son düzenleme:
Dikkat dağıtıcı olur bence, ben olsam ya garantiye yollardım ya da üzerine siyah elektrik bandı çekerdim Ama garantiye yollamak daha cazip geliyor, niye kusurlu ürün kullanasınız

Dikkat dağıtıcı olur bence, ben olsam ya garantiye yollardım ya da üzerine siyah elektrik bandı çekerdim Ama garantiye yollamak daha cazip geliyor, niye kusurlu ürün kullanasınız
Menü üzerinden kapatabildiğinden dolayı dikkat dağıtmıyor lakin bende bilemedim.

Menü üzerinden kapatabildiğinden dolayı dikkat dağıtmıyor lakin bende bilemedim.
Garantiye gidip geri gelmesini beklemek sizin için problem olmazsa bence gönderin. Ama kronik ise yakın zamanda tekrar olup olmayacağını bilemiyorum. Tekrar olursa bu sefer LED'i kapatıp da kullanabilirsiniz.

Ben bununla uğraşacağıma siyah elektrik bantı kesip yapıştırırdım ama siz bilirsiniz servis süreci için yeterli vaktiniz varsa neden olmasın?

Düzenleme: Son mesajınızda kapanabildiğini yazmışsınız yeni gördüm, kapatıp kullanın zaman kaybından başka bir şey değil gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…