4584

Uzman
Her senaryoyu bitirince gelmesi lazım ama gelmedi, en son köprüden aşağı atlayıp jeneratörü çalıştırıp kendimizi feda ediyoruz, bundan dolayı mı gelmedi? Ama başarımlar kısmında sadece "Fedakarlığı tamamla" yazıyor, diğer senaryolardaki gibi "sağ olarak tamamla" yazmıyor. Solo oynadığım için jenaratörü çalıştırmak için ben atlamam gerekiyor ve kendimizi feda ediyoruz bundan dolayı mı gelmedi? Başka birisi mi atlaması gerek?

1742221983474.webp

Bill'i takım için feda et var ama botlarla oynadığım için nasıl yapacağım? Bill ben mi olmam gerekiyor?

Yani hocam bir yandan L4D2 de başarım alamama gibi bir bug olduğunu da duymuştum ama bill kendini feda ederse killbill diye bir başarım gelmesi gerek en azından.

Birde bölümleri başından beri oynamanızı ve hayatta kalmanız gerektiğin söyleyen bir yazı gördüm şimdi. Yani direk son bölümü açtıysanız da olmayabilir

Yani hocam bir yandan L4D2 de başarım alamama gibi bir bug olduğunu da duymuştum ama bill kendini feda ederse killbill diye bir başarım gelmesi gerek en azından.

Birde bölümleri başından beri oynamanızı ve hayatta kalmanız gerektiğin söyleyen bir yazı gördüm şimdi. Yani direk son bölümü açtıysanız da olmayabilir
Bill başarımı geldi ama diğeri gelmedi, evet ilk bölümden beri kesintisiz oynamak gerekiyor olabilir son bölüme kadar gelip ölmüştüm sonra oyunu kapatmıştım sabah yani bugün oynadım gelmedi, bir dahakine 1. bölümden başlarım.