Rogue 27 Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 968 Çözümler 1 Beğeniler 1.076 27 Temmuz 2026 #1 Bir Apex Çeviri'nin bir de Calypso Çeviri'nin yaması var gördüğüm kadarıyla. Acaba aralarında fark var mı? Hangisi en sorunsuz, en anlaşılır ve güncel olan?
Bir Apex Çeviri'nin bir de Calypso Çeviri'nin yaması var gördüğüm kadarıyla. Acaba aralarında fark var mı? Hangisi en sorunsuz, en anlaşılır ve güncel olan?
Heitaus 71 Yetkin Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 655 Çözümler 5 Beğeniler 1.834 Yer İzmir 27 Temmuz 2026 #2 İki ekibin de yamaları güzel. Apex'in ücretsiz versiyonları yapay zekâ çevirisi, Calypso da yapay zekâ aynı şekilde. Dilediğinizi kullanabilirsiniz. Son düzenleme: 27 Temmuz 2026
İki ekibin de yamaları güzel. Apex'in ücretsiz versiyonları yapay zekâ çevirisi, Calypso da yapay zekâ aynı şekilde. Dilediğinizi kullanabilirsiniz.
Hououin Kyouma 21 Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 2 Beğeniler 414 27 Temmuz 2026 #3 LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight (Türkçe Yama) ▶ Gotham'ı LEGO parçalarıyla yeniden inşa et! LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight %100 Türkçe Yama ile Kara Şövalye'nin macerasını ana dilinde yaşa. playceviri.net Sanirim el cevirisi olmasi lazim.
LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight (Türkçe Yama) ▶ Gotham'ı LEGO parçalarıyla yeniden inşa et! LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight %100 Türkçe Yama ile Kara Şövalye'nin macerasını ana dilinde yaşa. playceviri.net Sanirim el cevirisi olmasi lazim.
KS KS Rogue 27 Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 968 Çözümler 1 Beğeniler 1.076 27 Temmuz 2026 #4 Hououin Kyouma dedi: LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight (Türkçe Yama) ▶ Gotham'ı LEGO parçalarıyla yeniden inşa et! LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight %100 Türkçe Yama ile Kara Şövalye'nin macerasını ana dilinde yaşa. playceviri.net Sanirim el cevirisi olmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi, ilk defa gördüm siteyi.
Hououin Kyouma dedi: LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight (Türkçe Yama) ▶ Gotham'ı LEGO parçalarıyla yeniden inşa et! LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight %100 Türkçe Yama ile Kara Şövalye'nin macerasını ana dilinde yaşa. playceviri.net Sanirim el cevirisi olmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi, ilk defa gördüm siteyi.
eternatus 41 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 604 Çözümler 9 Beğeniler 427 27 Temmuz 2026 #5 Günümüzde el ile çeviren kalmadığından istediğinizi seçebilirsiniz aralarında fark yok.
Hououin Kyouma 21 Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 2 Beğeniler 414 27 Temmuz 2026 #6 Rogue dedi: Güvenilir mi, ilk defa gördüm siteyi. Genişletmek için tıkla... Narayanna'nin sitesi bu. Sınnerclown'da yamalari yer aliyordu. Goruyorum ki kendi sitesini acmis. Dogrulamasini Discord uzerinden yapiyor.
Rogue dedi: Güvenilir mi, ilk defa gördüm siteyi. Genişletmek için tıkla... Narayanna'nin sitesi bu. Sınnerclown'da yamalari yer aliyordu. Goruyorum ki kendi sitesini acmis. Dogrulamasini Discord uzerinden yapiyor.