Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.144 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.701 Yer Çorum Bugün 14:27 #1 Açıkçası dandik biraz ama hiç bu fiyata düşmüyordu. Alıp papatya setinin yanına koyarsanız iyi durabilir, tek başına bir işe yaramaz. LEGO Botanicals Tarla Çiçekleri 30701 : Amazon.com.tr: Oyuncak LEGO Botanicals Tarla Çiçekleri 30701 : Amazon.com.tr: Oyuncak amzn.eu
Açıkçası dandik biraz ama hiç bu fiyata düşmüyordu. Alıp papatya setinin yanına koyarsanız iyi durabilir, tek başına bir işe yaramaz. LEGO Botanicals Tarla Çiçekleri 30701 : Amazon.com.tr: Oyuncak LEGO Botanicals Tarla Çiçekleri 30701 : Amazon.com.tr: Oyuncak amzn.eu
Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 3.124 Çözümler 8 Beğeniler 2.478 Bugün 14:38 #2 Güzel fiyat ama bunu tek başına almayın. Bunun 2 veya 3 katı büyüklükte olanı aldım o bile tek başına sırıtıyor. Bunu kesinlikle tek başına önermem. Yengeniz istedi aldım yine. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:47
Güzel fiyat ama bunu tek başına almayın. Bunun 2 veya 3 katı büyüklükte olanı aldım o bile tek başına sırıtıyor. Bunu kesinlikle tek başına önermem. Yengeniz istedi aldım yine.
Muhammet Öztürk Uzman Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 176 Beğeniler 69 Bugün 15:20 #3 Hocam bunlardan böyle farklı şeyler üretenler canavar inşa edenler falan var buna yardım eden bir tür programı falan var mı?
Hocam bunlardan böyle farklı şeyler üretenler canavar inşa edenler falan var buna yardım eden bir tür programı falan var mı?
SF26 Üstün Profesör Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.045 Çözümler 18 Beğeniler 8.150 59 dakika önce #4 Akif dedi: Güzel fiyat ama bunu tek başına almayın. Bunun 2 veya 3 katı büyüklükte olanı aldım o bile tek başına sırıtıyor. Bunu kesinlikle tek başına önermem. Yengeniz istedi aldım yine. Genişletmek için tıkla... Hanımcılık… Tek başına feci sırıtıyor bu arada hakikaten ama arkadaşımın annesi toprakların oraya koyup güzel görüntü yakalamıştı.
Akif dedi: Güzel fiyat ama bunu tek başına almayın. Bunun 2 veya 3 katı büyüklükte olanı aldım o bile tek başına sırıtıyor. Bunu kesinlikle tek başına önermem. Yengeniz istedi aldım yine. Genişletmek için tıkla... Hanımcılık… Tek başına feci sırıtıyor bu arada hakikaten ama arkadaşımın annesi toprakların oraya koyup güzel görüntü yakalamıştı.