T twomker Başarılı Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 18 4 Nisan 2026 #1 Selamlar. Lego Support'a yazayım dedim ama Türkiye'ye destek yokmuş Fiziksel mağazada parça satışı var mı acaba? Parçayı bırakıyorum aşağıya. Sürprizbozan Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
Selamlar. Lego Support'a yazayım dedim ama Türkiye'ye destek yokmuş Fiziksel mağazada parça satışı var mı acaba? Parçayı bırakıyorum aşağıya. Sürprizbozan
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.817 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.170 Yer Çorum 4 Nisan 2026 #2 İstanbul'da oturuyorsan İkinci Blok diye bir mağaza var, 1-2 liraya satıyor. İnternet sitesi de var. Bir de emin misiniz eksik olduğuna hocam? Genelde fazla çıkar. Kutuya falan iyice baktınız mı?
İstanbul'da oturuyorsan İkinci Blok diye bir mağaza var, 1-2 liraya satıyor. İnternet sitesi de var. Bir de emin misiniz eksik olduğuna hocam? Genelde fazla çıkar. Kutuya falan iyice baktınız mı?
KS KS T twomker Başarılı Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 18 4 Nisan 2026 #3 Caner Uncu dedi: İstanbul'da oturuyorsan ikinciblok diye bir mağaza var, 1-2 liraya satıyor. İnternet sitesi de var. Genişletmek için tıkla... Bakayım, teşekkür ederim. Caner Uncu dedi: Bir de emin misiniz eksik olduğuna hocam? Genelde fazla çıkar. Kutuya falan iyice baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o tarz bir parça değil, yedeği olanlardan değil yani. İyice dikkat ettim. Daha önce hiç yaşamamıştım zaten, ilk defa oldu... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
Caner Uncu dedi: İstanbul'da oturuyorsan ikinciblok diye bir mağaza var, 1-2 liraya satıyor. İnternet sitesi de var. Genişletmek için tıkla... Bakayım, teşekkür ederim. Caner Uncu dedi: Bir de emin misiniz eksik olduğuna hocam? Genelde fazla çıkar. Kutuya falan iyice baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o tarz bir parça değil, yedeği olanlardan değil yani. İyice dikkat ettim. Daha önce hiç yaşamamıştım zaten, ilk defa oldu...