Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 1 Nisan 2026 #1 Üstüne kuponunuz da varsa çok iyi fiyat. https://amzn.eu/d/0gl21evM
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 1 Nisan 2026 #2 Alınır mı taksitle?
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 1 Nisan 2026 #3 michaelscofield dedi: Alınır mı taksitle? Genişletmek için tıkla... Alınır, bu fiyata hiç düşmüyor. HB eğer stok girip %30 indirim yaparsa 1.100'e düşer de yapar mı bilmiyorum. Eğer kuponun da varsa yapıştır. Almamak için zor duruyorum da monitöre 10K verdim, biraz ara vermem lazım...
michaelscofield dedi: Alınır mı taksitle? Genişletmek için tıkla... Alınır, bu fiyata hiç düşmüyor. HB eğer stok girip %30 indirim yaparsa 1.100'e düşer de yapar mı bilmiyorum. Eğer kuponun da varsa yapıştır. Almamak için zor duruyorum da monitöre 10K verdim, biraz ara vermem lazım...
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 1 Nisan 2026 #4 Caner Uncu dedi: Eğer kuponun da varsa yapıştır. Genişletmek için tıkla... Kupon yok ya, ben en iyisi HB'yi bekleyeyim.
Caner Uncu dedi: Eğer kuponun da varsa yapıştır. Genişletmek için tıkla... Kupon yok ya, ben en iyisi HB'yi bekleyeyim.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 1 Nisan 2026 #5 @michaelscofield, dediğim şekilde indirim yaparlar mı bilemiyorum ama. Artık düşmesi lazım da bu modele talep çok olunca düşmüyor.
@michaelscofield, dediğim şekilde indirim yaparlar mı bilemiyorum ama. Artık düşmesi lazım da bu modele talep çok olunca düşmüyor.
tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 1 Nisan 2026 #6 LEGO ile olan mazim sadece Sabah gazetesinin yanında verilenlerle kaldığı için; emin olamadım almaya. Profesör ve Marty de pakete dahil mi?
LEGO ile olan mazim sadece Sabah gazetesinin yanında verilenlerle kaldığı için; emin olamadım almaya. Profesör ve Marty de pakete dahil mi?
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 1 Nisan 2026 #7 tjrr dedi: LEGO ile olan mazim sadece Sabah gazetesinin yanında verilenlerle kaldığı için; emin olamadım almaya. Genişletmek için tıkla... Almak isterseniz Speed Champions serisinden belki de şu ana kadarki en iyi set hocam. 2 mini figürü var bir de. Fiyat daha uygun olsun isterim ama bu set çok talep görüyor ve pek indirime girmiyor. O yüzden fiyat iyi.
tjrr dedi: LEGO ile olan mazim sadece Sabah gazetesinin yanında verilenlerle kaldığı için; emin olamadım almaya. Genişletmek için tıkla... Almak isterseniz Speed Champions serisinden belki de şu ana kadarki en iyi set hocam. 2 mini figürü var bir de. Fiyat daha uygun olsun isterim ama bu set çok talep görüyor ve pek indirime girmiyor. O yüzden fiyat iyi.
tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 2 Nisan 2026 #8 Caner Uncu dedi: Almak isterseniz Speed Champions serisinden belki de şu ana kadarki en iyi set hocam. 2 mini figürü var bir de. Fiyat daha uygun olsun isterim ama bu set çok talep görüyor ve pek indirime girmiyor. O yüzden fiyat iyi. Genişletmek için tıkla... Biraz düşünmem gerekiyor. Oyuna harcama yaptım bu ara biraz... Bahsettiğim LEGO serisi bu, bu arada: [SATILIK] 1996 YILINA AİT LEGO SETİ / 30 TL OLDUUU.. | DonanımHaber Forum 1996 YILINA AİT LEGO SETİ 1996 yılında Sabah gazetesinin verdiği Legolardır. Henüz poşeti açılmamış 18 adet lego var. Yanında LEGO kimlik kartı forum.donanimhaber.com 30 yıl nasıl da geçmiş...
Caner Uncu dedi: Almak isterseniz Speed Champions serisinden belki de şu ana kadarki en iyi set hocam. 2 mini figürü var bir de. Fiyat daha uygun olsun isterim ama bu set çok talep görüyor ve pek indirime girmiyor. O yüzden fiyat iyi. Genişletmek için tıkla... Biraz düşünmem gerekiyor. Oyuna harcama yaptım bu ara biraz... Bahsettiğim LEGO serisi bu, bu arada: [SATILIK] 1996 YILINA AİT LEGO SETİ / 30 TL OLDUUU.. | DonanımHaber Forum 1996 YILINA AİT LEGO SETİ 1996 yılında Sabah gazetesinin verdiği Legolardır. Henüz poşeti açılmamış 18 adet lego var. Yanında LEGO kimlik kartı forum.donanimhaber.com 30 yıl nasıl da geçmiş...