Detaylar
Kim cevapladı?Alınır mı taksitle?
Alınır, bu fiyata hiç düşmüyor. HB eğer stok girip %30 indirim yaparsa 1.100'e düşer de yapar mı bilmiyorum. Eğer kuponun da varsa yapıştır.
Almamak için zor duruyorum da monitöre 10K verdim, biraz ara vermem lazım...
Kupon yok ya, ben en iyisi HB'yi bekleyeyim.
@michaelscofield, dediğim şekilde indirim yaparlar mı bilemiyorum ama. Artık düşmesi lazım da bu modele talep çok olunca düşmüyor.
Almak isterseniz Speed Champions serisinden belki de şu ana kadarki en iyi set hocam. 2 mini figürü var bir de.LEGO ile olan mazim sadece Sabah gazetesinin yanında verilenlerle kaldığı için; emin olamadım almaya.![]()
Fiyat daha uygun olsun isterim ama bu set çok talep görüyor ve pek indirime girmiyor. O yüzden fiyat iyi.
Biraz düşünmem gerekiyor. Oyuna harcama yaptım bu ara biraz...Almak isterseniz Speed Champions serisinden belki de şu ana kadarki en iyi set hocam. 2 mini figürü var bir de.
Fiyat daha uygun olsun isterim ama bu set çok talep görüyor ve pek indirime girmiyor. O yüzden fiyat iyi.
Bahsettiğim LEGO serisi bu, bu arada:
[SATILIK] 1996 YILINA AİT LEGO SETİ / 30 TL OLDUUU.. | DonanımHaber Forum
1996 YILINA AİT LEGO SETİ 1996 yılında Sabah gazetesinin verdiği Legolardır. Henüz poşeti açılmamış 18 adet lego var. Yanında LEGO kimlik kartı
30 yıl nasıl da geçmiş...