Diğer LEGO Speed Champions Şimşek McQueen | 954 TL

Makaleler
13
Yer
Çorum
LEGO Speed Champions Şimşek McQueen seti ₺954'ye düştü.

Sepette "OYUNCAK100" kodunu kullanın. @michaelscofield

12 ay taksite 220 TL vade farkı alıyor. Mantıklı mı?
12 ay taksite gerek var mı ya? Vade farksız kaç yapıyor?

Bence mantıklı değil pek 12 taksit. Ha bu arada alırsan söyleyeyim; çok fazla sticker var ve düzgün yapıştırılmazsa set bayağı kötü durur.

En fazla 3 taksit oluyor vade farksız. Bilemedim ki şimdi. 6 taksit için vade farkı 105 TL. Kart Garanti BBVA.
Ben olsam 3 taksit yapardım ama 6 yapacaksan da 100 lira fena değil, vadeliye atsan 100 lira getirir muhtemelen.

Aslında içimde Geleceğe Dönüş vardı. Onu bekliyorum. Bu mu yoksa Geleceğe Dönüş mü sence?
Ya bu set Geleceğe Dönüş'e kıyasla falan daha kısa.

İkisi arasında Geleceğe Dönüş daha görseli iyi aslında ama McQueen'i de seviyorum.

Fiyatı iyi, sen bilirsin. Hangisi hoşuna gidiyorsa artık.

Geleceğe Dönüş çok iyi geliyor gözüme ya, onu bekleyeyim. 1.000 TL altına düştüğü saniye kapacağım.

Geleceğe Dönüş çok iyi geliyor gözüme ya, onu bekleyeyim. 1.000 TL altına düştüğü saniye kapacağım.
974 TL'ye geliyor zaten o da.

"OYUNCAK100" kodunu kullan.

Geçen ay HB'de 800 TL civarına alınıyordu da geçti artık, 974 TL iyi fiyat bu sete yine.

Sipariş ettim. Ediyorum daha doğrusu şimdi, haberim yoktu, ben de garibim indirim bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…