LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.809 Çözümler 13 Beğeniler 7.784 Yer Aydın 14 Şubat 2026 #11 Caner Uncu dedi: 1 dal pembe gül veriyorlar herhalde, benlik değil Gece ikinci elden kapalı kutu sıfır Porsche 911 aldım 980 liraya Genişletmek için tıkla... Dayanamadın yine değil mi? Hayırlı olsun. YASEDEM dedi: Hocam 3 kere klavye almak için para biriktirmeye başladım ve Lego alıp parayı bitirdim Genişletmek için tıkla... Yine para birikiyorsa iyi. Sağda solda ne varsa topluyoruz biz. @Caner Uncu
Caner Uncu dedi: 1 dal pembe gül veriyorlar herhalde, benlik değil Gece ikinci elden kapalı kutu sıfır Porsche 911 aldım 980 liraya Genişletmek için tıkla... Dayanamadın yine değil mi? Hayırlı olsun. YASEDEM dedi: Hocam 3 kere klavye almak için para biriktirmeye başladım ve Lego alıp parayı bitirdim Genişletmek için tıkla... Yine para birikiyorsa iyi. Sağda solda ne varsa topluyoruz biz. @Caner Uncu
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 14 Şubat 2026 #12 İnanılmaz kalabalıktı Her çift için 1 gül veriyorlardı. Gülün 3 rengi var mış. Aktivite falan olur diye yarım saat bekledik. Daha sonra beklemeye değmez diye mağazadan aldım. Sıra bitmezdi yani. Caner Uncu dedi: 1 dal pembe gül veriyorlar herhalde, benlik değil Gece ikinci elden kapalı kutu sıfır Porsche 911 aldım 980 liraya Genişletmek için tıkla... En güzeli. 930, tadından yenmez. Son düzenleme: 14 Şubat 2026
İnanılmaz kalabalıktı Her çift için 1 gül veriyorlardı. Gülün 3 rengi var mış. Aktivite falan olur diye yarım saat bekledik. Daha sonra beklemeye değmez diye mağazadan aldım. Sıra bitmezdi yani. Caner Uncu dedi: 1 dal pembe gül veriyorlar herhalde, benlik değil Gece ikinci elden kapalı kutu sıfır Porsche 911 aldım 980 liraya Genişletmek için tıkla... En güzeli. 930, tadından yenmez.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.842 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.223 Yer Çorum 14 Şubat 2026 #13 LH44 dedi: Dayanamadın yine değil mi? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef... Teşekkür ederim. Uyuyacaktım, öylesine bir girip bakayım dedim ve direkt şak diye gözümün önüne çıktı. Ufak pazarlıkla aldım. Bu ay iflası çektik.
LH44 dedi: Dayanamadın yine değil mi? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef... Teşekkür ederim. Uyuyacaktım, öylesine bir girip bakayım dedim ve direkt şak diye gözümün önüne çıktı. Ufak pazarlıkla aldım. Bu ay iflası çektik.