Çözüldü Lenovo C365 AiO BIOS güncellemesi sonrası "Lenovo Serial number invalid error" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayhan07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 125
  • Etiketler Etiketler
    aio lenovo
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ayhan07

Üyecik
Lenovo C365 AiO bilgisayarıma BIOS güncellemesi yaptım ve yanlışlıkla bilgisyar model ve seri numarasını silmişim. Şimdi ise "Lenovo Serial number ınvalid error" hatası veriyor, nasıl düzeltirim?

Çözüm
Lenovo C365 AiO bilgisayarıma BIOS güncellemesi yaptım ve yanlışlıkla bilgisyar model ve seri numarasını silmişim. Şimdi ise "Lenovo Serial number ınvalid error" hatası veriyor, nasıl düzeltirim?

BIOS'unuz American Megatrends tarafından üretiliyorsa DMIedit ile seriyalleri değiştirebilirsiniz.

BIOS'unuz American Megatrends tarafından üretiliyorsa DMIedit ile seriyalleri değiştirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, American Megatrends tarafından. Nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misin programı nerden indireceğim?

Çözdüm, çok teşekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…