destinyhunter

Çalışkan
Güç tuşuna basıyorum: fan çalışıyor, ekran sadece siyah olarak gözüküyor, karşıma herhangi bir şey çıkmıyor. 20-25 saniye çalışıyor ve kapanıp yeniden aynı şekilde açılıyor. Sürekli bu döngü halinde gidiyor.

Laptop modeli: Lenovo G50-45

Güç tuşuna basıyorum: fan çalışıyor, ekran sadece siyah olarak gözüküyor, karşıma herhangi bir şey çıkmıyor. 20-25 saniye çalışıyor ve kapanıp yeniden aynı şekilde açılıyor. Sürekli bu döngü halinde gidiyor.

Laptop modeli: Lenovo G50-45
Donanımsal sorun diye tahmin ediyorum. Daha fazla ayrıntı verebilir misin?

Hocam cihazın arıza geçmişi bugüne kadar hiç olmadi on yılı oldu. Haricinde Windows 10 kullanıyordum. Dediğim gibi güç tuşuna bastığımda 20-25 saniye çalışıyor ve kapanıp tekrardan açılıyor. Ekran sadece siyah olarak aydınlanıyor, karşıma herhangi bir şey çıkmıyor. BIOS'a girmeyi denedim başarısız oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cihazın arıza geçmişi bugüne kadar hiç olmadi on yılı oldu. Haricinde Windows 10 kullanıyordum. Dediğim gibi güç tuşuna bastığımda 20-25 saniye çalışıyor ve kapanıp tekrardan açılıyor. Ekran sadece siyah olarak aydınlanıyor, karşıma herhangi bir şey çıkmıyor. BIOS'a girmeyi denedim başarısız oldum.
Hocam donanımsal olduğundan burada çözülebilecek bir şey değil. Gücüyle alakalı bir problem var galiba. Tamirciye götürün.

Aynı problem benim Lenovo laptopta da mevcut. İlk başta tamamen sizinkiyle aynı oluyordu, şu an açılıyor ama öylece siyah parlak ekranda bekliyor.

%99 donanımsal arıza var. Şu statik elektrik olayını falan denedim ama bir işe yaramadı. Garantisi varsa gönderin, evde tamiri pek mümkün değil.