Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Onu yaparken bootloop olmuştu ama sistem geri yüklemesi işimi çözdü, destekleriniz için sağ ol.Başlat'a "Sistem yapılandırması" yazıp çıkan ekranda "güvenli ön yükleme" "uygula" sonra "tamam"ı seç sonra yeniden başlat.
Eki Görüntüle 162503
Store'dan bunu kurup bakar mısın ne oluyor.
Driver buradan mı indirdin?
Driver inik düzeltiyim derken Windows bootloop a girdi bende sistem geri yüklemesi yapıyorum Lenovo ventage programını benim Microsoft Store indiremiyor.
Önceden formatla çözdüm bu hatayı ama şu an format atmak istemiyorum.
Söylemeyi unutmadan FydeOS'i USB'den boot ettikten sonra oldu.
Store'dan bunu kurup bakar mısın ne oluyor.
Driver inik düzeltiyim derken Windows bootloop a girdi bende sistem geri yüklemesi yapıyorum Lenovo ventage programını benim Microsoft Store indiremiyor.
Söylemeyi unutmadan FydeOS'i USB'den boot ettikten sonra oldu.
Güvenli modda denedin mi?
Giremedim girmeyi denerken loopa girdi.
Başlata "Sistem yapılandırması" yazıp çıkan ekranda "güvenli ön yükleme" "uygula" sonra "tamam" seç sonra yeniden başlat.
Onu yaparken bootloop olmuştu ama sistem geri yüklemesi işimi çözdü, destekleriniz için sağ ol.Başlat'a "Sistem yapılandırması" yazıp çıkan ekranda "güvenli ön yükleme" "uygula" sonra "tamam"ı seç sonra yeniden başlat.
Eki Görüntüle 162503