Okimoki

Üyecik
Selam herkese,

Lenovo IdeaPad 3 model eski bir laptopum var. Bu bilgisayarda SSD arızalandığı için değişimini yaptım. Yeni gelen SSD'ye format atarken her şey yolunda gidiyor ancak hadi sizi bir ağa bağlayalım yazısı geliyor. Asla atlayamadım bu seçeneği. Sonrasında Wi-Fi parolamı yazıyorum ve Windows sunucularına bağlanmaya çalışırken, bir önceki adıma geri atıyor. Bypassnro denedim, Wi-Fi kapatmayı denedim. Daha önce hiç format atmamıştım. Nasıl çözeceğim konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorum.

Laptopun Wi-Fi sürücüsünün son sürümünü indirin. Sonra bir USB'ye atın. Shift + F10 yapın. "explorer.exe" yazıp dosya gezginini açın. Sonra USB'ye girip Wi-Fi sürücüsünü kurmayı deneyin.

Selam herkese,

Lenovo IdeaPad 3 model eski bir laptopum var. Bu bilgisayarda SSD arızalandığı için değişimini yaptım. Yeni gelen SSD'ye format atarken her şey yolunda gidiyor ancak hadi sizi bir ağa bağlayalım yazısı geliyor. Asla atlayamadım bu seçeneği. Sonrasında Wi-Fi parolamı yazıyorum ve Windows sunucularına bağlanmaya çalışırken, bir önceki adıma geri atıyor. Bypassnro denedim, Wi-Fi kapatmayı denedim. Daha önce hiç format atmamıştım. Nasıl çözeceğim konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorum.
Ağa bağlayalım kısmı geldiğinde Shift +10 Bas Büyük harflerle
OOBE/BYPASSNRO yaz enter la PC yeniden başlayacak İnternet olmadan kuruluma devam edebilirsin

OOBE/BYPASSNRO yaz enter la PC yeniden başlayacak İnternet olmadan kuruluma devam edebilirsin
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim ancak bu komut yeniden başaltma sonrasında tekrar haydi ağa bağlayalım ekranına atıyor. Çalışmadı bende maalesef.

yardımın içi teşekkürler, ancak bu da bir değişim sağlamadı.

Sınırlı kurulumdan devam et Olması lazım alt tarafta
maalesef bu seçenek çıkmıyor, rufusta bir yerel kullanıcı oluşturdum ancak ona geçiş yapamadım belki öyle çözülebilir.

yardımın içi teşekkürler, ancak bu da bir değişim sağlamadı.

maalesef bu seçenek çıkmıyor, rufusta bir yerel kullanıcı oluşturdum ancak ona geçiş yapamadım belki öyle çözülebilir.
OOBE\BYPASSNRO bu şekilde yaz İlk attığımda slaş işaretini yanlış yazmışım Bu sefer çalışacak Kusura bakma
Screenshot_20250312_230214_Chrome.webp

Son düzenleme: