Lenovo IdeaPad Gaming 3 kuzey köprüsü arızası: Tamir edilebilir mi?

miraçov

Üstün
Yer
somewhere in the middle of nowhere
Bilgisayarcıya götürdüm, anakartın kuzey köprüsünün yandığını ve tamir edilemeyeceğini söyledi. Değişimin çok masraflı olacağını ve verimli çalışmayacağını belirtti.

Bilgisayarım Lenovo IdeaPad Gaming 3.
GTX 1650 Ti ekran kartı, Intel i5-10300H işlemci ve 512 GB SSD bulunuyor.

Aslında tamir edilebilir fakat eski randumanında çalışmaz ya da tekrar bozulma riski de var 3 ay içerisinde de tekrar bozulabilir 1 ay içerisinde de bozulabilir ya da 1 yıl bilemezsin eğer cihazın kasa kozmetiği iyi durumda ise cihazının tam modelini atarsan anakartını değiştirebilirsin daha iyi olur. IdeaPad Gaming 3 15- ile başlar tam belirtirsen yardımcı olabilirim.

Sattım sayın hocam. Çok ucuza gitti tamiri ile uğraşmak istemedim.

Ucuza gitmesi normal, G770 vardı bunun muadili. G770'de pek kaliteli sayılmaz ama bunun Tİ olmayan versiyonunda 1 büyük 1 küçük fan, 1 renki klavye, 120 hz ekran. Yani kısılmışta kısılmış özellikler vardı. 20 hz neden yok veyahut bu fanları küçültmenin anlamı nedir ? Falan aklıma deli sorular. Hiç sevememiştim tek artısı G770'e göre kasası daha iyi hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…