İnceleme Lenovo Ideapad Gaming Modern Laptop Sırt Çantası

Cihaz iki gün (13-14 Şubat) 450 TL'ye düşmüş. Ne yazık ki yakalayamadık, umarız tekrar düşer. İnceleme için teşekkürler hocam. Eğer hala kullanıyorsanız size zahmet uzun vade deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Sökülme, yırtılma veyahut fermuarlarında herhangi bir sorun var mı? Teşekkürlerimle.

Yanımda laptop taşıdığım günlerde kullanıyorum evet. Yırtılma bozulma olmadı hiç. Sadece beyaz olduğu için çabuk kirleniyor. Siliyorum ıslak mendille falan sürekli. Bir de daha önce de yazdım, enlemesine biraz dar ve ağzından dolayı içi kuyu gibi oluyor içinden bir şey alırken. Onun dışında tabii ki laptop taşımak için çok uygun büyük boyutlu laptoplar özellikle.

500 lira altına kesin alınır bu arada.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Peki laptop bölmesinin içinde laptop yeterince sıkı duruyor mu acaba? Roll-Top var mış galiba, çantanın ağzı gerdirilerek kitleniyormuş.

Bu arada güncel fiyatı 800 TL hocam ve maalesef daha iyi bir alternatif gözükmüyor. Bu fiyata alınır mı veyahut farklı bir öneriz olur mu acaba? Teşekkürler.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Peki laptop bölmesinin içinde laptop yeterince sıkı duruyor mu acaba? Roll-Top var mış galiba, çantanın ağzı gerdirilerek kitleniyormuş.
içinde 2 bölme var laptop bölmesinde de cırt var sıkı duruyor yani yukarı aşağı yapmıyor. 800 liraya başka modellere de baktım şimdi ama "işte bu" diyebileceğim bir model denk gelmedi. Yani sağlam bir şey isteniyorsa yine de tercih edilebilir çünkü diğer çantalara bakıyorum bu çanta baya sağlam yere koyunca şekli şemali bozulmadan omurgalı canlı gibi dimdik durabiliyor Ama fermuarlı çantalara göre daha dar. Fermuarlı çantaların da eksisi fermuardan su girebiliyor. Kullanım senaryonuz nedir? Belki yardımcı olabilirim içine eşya koyup foto atarak.

Anladım hocam, teşekkür ederim.

Ne yazık ki bende sizin gibi ele geçer bir model bulamadım hocam ve indirimi kaçırdığıma birkaç kez daha kahroldum. 800 TL'ye dahi rakibi olmayan bir eşyayı 450 liraya almak gerçekten bir piyango. Kesinlikle hocam, gayet dik ve sağlam duruyor

Doğru hocam, aynen Bu yüzden ters fermuarlı su geçirmez modellerde var gördüğüm kadarıyla.

Açıkcası kullanım senaryom oldukça basit hocam. Çoğunlukla sadece laptop gidecek, nadir olarak da bir kalemlik ve 100 sayfalık ince bir defter eklenecek; o yüzden oldukça rahat taşıyabileceğini düşünüyorum; teşekkürler.

Şahsen bulabildiğim en iyi iki alternatif şunlar oldu:

1-

Her açıdan sağlam; su geçirmez ters fermuar ve su geçirmez kumaş var. Sadece laptop bölmesi için cırt-cırt yok. Koyulduğunda sıkıca oturur gibi duruyor ama ekstra güvenlik iyidir. (Çantanın boş gittiği de düşünüldüğünde.)

2-
Sağanak yağmurda su geçirir. Yapı kalitesi 2.sıradakinden birazcık daha düşük duruyor ama sağlam ve sıkı. Laptop bölümü için cırt cırtı var.

Lenovo bunların arasından en iyisi duruyor; birisinin cırt-cırt'ı yok diğeri ise su geçiriyor. Lenovo ikisine de sahip ve ayrıca gaming laptoplar için tasarlandığından dolayı daha sıkı ve sağlam tuttuğunu da düşünüyorum, sizin de belirttiğiniz gibi.

Esasında hocam vakit olsa indirim bekleyeceğim fakat ne yazık ki Salı günü öğlen vaktine kadar sürem var. Durumlar böyle.

Son düzenleme:
Attıklarının da fiyatlar bir anda uçmuş zaten. Yani bunlar da daha ucuzmuş birkaç gün öncesine kadar.
Gözüme bu çarptı, sulukları yok sadece:

Evet hocam, aynen. Yani bu kadar denk gelebilirdi Dün görmüş olsaydım iş bitmişti. Nasibimiz değilmiş ://

Classone epeydir stabil duruyor fakat Targus geçtiğimiz günlerde zamlanmış.

Teşekkür ederim hocam, bu modeli de görmüştüm fakat galiba su geçirmez değil, su itici bir çanta. Başka bir alternatif var mıdır acaba? Maalesef bildiğiniz gibi beklenilecek bir şey değil, 300 lira kurtaralım derken 10 bin liralık oluruz.

Artık salı gününe inerlerse, ne ala. İnmezlerse düdükleneceğiz mecbur

Bu arada hocam ilginçtir muhtemelen satıcı kaynaklı 15.6 inç daha pahalı. 17.3 inç olur mu dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…