Lenovo IdeaPad Slim 3 nasıl bir laptop, kullananlar memnun mu?

Hakan Yusuf

Üstün
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Selam herkese,

Dün Migros üzerinden aşağıda detaylarını verdiğim laptopu sipariş verdim. Şu an "sipariş hazırlanıyor" durumunda, sabırsızlıkla bekliyorum. Aranızda bu cihazı veya benzer konfigürasyonu kullanan var mı? Genel performansı ve deneyimleriniz nasıldır?

Kullanım amacım:

• Temel hedefim oyun değil; ağırlıklı olarak Office programları, YouTube ve webde gezinme gibi günlük işler için kullanacağım.
  • Canım sıkılırsa ara sıra Valorant veya belki Fortnite atabilirim. Zaten ana sistem olarak masaüstü (i7-2600, 16 GB RAM, GTX 1050 Ti) bilgisayarımı kullanıyorum.
RAM konusu: 8 GB RAM'in az olduğunun farkındayım. Şu an RAM piyasası oldukça yüksek olduğu için hemen takviye yapmadım. Fiyatlar biraz düşerse (ya da ihtiyaç mecbur kılarsa) ileride 16 GB'a yükselteceğim.

Cihazın özellikleri:

• İşlemci: Intel Core i5-13420H (2.1 GHz / Boost 4.60 GHz, 45W)
  • RAM: 8 GB DDR5 4800 MHz
  • Depolama: 512 GB NVMe M.2 SSD (PCI-e X4)
  • Ekran kartı: Intel UHD Graphics
  • Ekran: 15.3 inç WUXGA
  • İşletim sistemi: Windows 11 Home SL
Kullananların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Ofis işi için uygun ama şiddetle Windows 10'a çekip Mem Reduct kurmanı tavsiye ederim. Mem Reduct'u zaman ayarlı yap. Diğer türlü 8 GB Chrome açınca bile doluyor.

Stok haliyle bir deneyeyim, olmazsa mecbur kurmamız gerekecek.

Linux ile kullanılırsa akar cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…