Lenovo IdeaPad Slim 5 laptop alınır mı?

Bütçe
30.000 - 35.000 TL

Gaming laptop almak istemiyorum hocam ağırlığının sıcaklığıydı onu oyun ısıtıyordu çünkü.

Gaming laptop almak istemiyorum hocam ağırlığının sıcaklığıydı onu oyun ısıtıyordu çünkü.
Oyun oynamasanız bile ekran kartı yazılım içinde ihtiyaç duyulabilir diye düşündüm. Tabi tercih sizin. Amd işlemcili bir dizüstü baktım ama göremedim, genelde gaming modellerde gördüm amd intelden daha az ısınır genelde

Az önce arkadaşın önerdiği asus zenbook güzel bir laptop aslında hocam ne dersiniz onun hakkında

https://shop.asus.com/tr/90nb14u1-m00b80-asus-zenbook-14-oled-um3406.html? Bu laptop bence gayet iyi ekran kartı performansı bir nvidia etmez tabi ki ancak thunderbolt desteği varsa harici gpu bağlayabilirim cok ihtiyacım olduğunda

Bende Ryzen 7 8845HS gaming laptop işlemcisi var 4070 ile kombine. Nanorewiew'e baktığımde Zenbook %10 daha iyi gözüküyor skor olarak eğer bu kadar ince bir dizüstü soğuk çalışabiliyorsa yük altında iyi derim. 110W yazıyor şahsen tahminim ağır CPU gerektiren durumlarda soğutma zayıf kalabilir, internetten inceleme videolarına bakın.

İnceleme bulamıyorum yabancı kaynaklarda neredeyse yok kadar laptop yeni olduğundan kaynaklı galiba

İnceleme bulamıyorum yabancı kaynaklarda neredeyse yok kadar laptop yeni olduğundan kaynaklı galiba.

Maalesef bende bulamadım genelde gaming laptoplar revaçta iş tarzı ince bilgisayarları genelde 20bin bandını geçmeden alıyorlar insanlar. Yüksek meblalı bir dizüstü olmasından kaynaklı olabillir.

Maalesef bende bulamadım genelde gaming laptoplar revaçta iş tarzı ince bilgisayarları genelde 20bin bandını geçmeden alıyorlar insanlar. Yüksek meblalı bir dizüstü olmasından kaynaklı olabillir.

Gaming laptoplarda pahalı Mac book M.2 almak mantıklı geliyoe ama bir daha Windows optimizasyonuyla falan uğraşmak iatemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…