Çözüldü Lenovo laptopta BIOS güncellerken siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Lenovo Vantage uygulamasından BIOS güncellemesi gelmiş, onu yaptım. CMD ekranı geldi, bir yükleme barı vardı. O sırada mutfağa gittim, 5 dakika sonra geldiğimde ekran bu şekilde duruyor. Touchpad'e bastım birkaç defa, fan sesi yok. Windows'un böyle hata sesi gibi olan "digidug" gibi bir sesi var, o geldi bu yazıyı yazarken.
Ne yapmam lazım şu an? Laptop şarjdaydı tüm süreç boyunca.

Çözüm
Şarjdan çekip 1 dk boyunca güç düğmesine basın. Sonra şarja takıp güç verin bakalım tepki verecek mi? (Statik elektrik kaynaklı yapıyor olabilir)

Elektrik gitti mi laptop şarja bağlı mıydı?

Şarjdan çekip 1 dk boyunca güç düğmesine basın. Sonra şarja takıp güç verin bakalım tepki verecek mi? (Statik elektrik kaynaklı yapıyor olabilir)

Çözüm

Windows tuşu + Shift + CTRL + B buna basmayı dener misiniz

Kendini korumaya aldığını düşünüyorum, belli kombinasyonlarla açılır muhtemelen

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuş kombinasyonunu yaptım "bip" diye ses geldi ama hala siyah ekran.

Portların yanında iğne deliği olur oraya iğne sokun BIOS ekranına atması lazım sizi.

Portların yanında iğne deliği olur oraya iğne sokun BIOS ekranına atması lazım sizi.

Eğer iğne sokmanıza rağmen olmuyorsa beklemeye devam edin olmazsa BIOS çökmüştür çip programlanması gerekir Lenovo'ya götürün. Bende de siyah ekran gelmişti ama arka planda fan sesi gelip yeniden başladı sürekli sonda açıldı ama benimki Lenovo değil HP idi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…