Lenovo artery (Lenovo accessories and display Manager) uygulama desteği var. Göz sağlığı için eyesafe sertifikası var. HDMI 2.1 portu ve pivot desteği falan da var mıs. Fiyatına göre dolu bir monitör.
Beğendim ben monitörü. Yalnız 25-10'un arayüzünde OC modu yok, Panelook'ta 320 Hz panel de yok. Ya 300 Hz paneli OC ile 320 Hz yapıp satıyorlar ama stabilitesinden eminler ya da Panelook'a henüz 320 Hz panel bilgisi girilmemiş. Her halukarda menüde OC modunun olmaması, Lenovo gibi oyuncu monitörü alanına yeni giren bir marka için benim gözümde artı bir detay.
Beğendim ben monitörü. Yalnız 25-10'un arayüzünde OC modu yok, Panelook'ta 320 Hz panel de yok. Ya 300 Hz paneli OC ile 320 Hz yapıp satıyorlar ama stabilitesinden eminler ya da Panelook'a henüz 320 Hz panel bilgisi girilmemiş. Her halukarda menüde OC modunun olmaması, Lenovo gibi oyuncu monitörü alanına yeni giren bir marka için benim gözümde artı bir detay.
320 FPS verecek sistemim yok. Valorant, CS, Fortnite vb. oyunlar da oynamıyorum. F/P olarak iyi monitör ama benden pas. Alanlara/alacaklara şimdiden hayırlı olsun.