Lenovo'nun cihazlarının çoğu bizde satışa sunuluyor resmi olarak, GO'nun da sunulduğu gibi bu da sunulur diye umuyorum ama tabii vergilerle iki katına.
Lenovo'nun cihazlarının çoğu bizde satışa sunuluyor resmi olarak, GO'nun da sunulduğu gibi bu da sunulur diye umuyorum ama tabii vergilerle iki katına.
Valve resmi olarak Steam Deck (ve dolaylı yoldan SteamOS) için bir destek sunmadığından dolayı Go S'in SteamOS versiyonu burada resmi satılır ise şaşırırım. Bana ilginç gelen bir konu.
Lisans ve donanımdan dolayı da Windows versiyonuna göre daha ucuz bir cihaz. Tabii bu bizim marketimize, vergiler ile nasıl yansır bilmiyorum. Bizimkiler (Vatan, MediaMarkt, vb) SteamOS versiyonu daha pahalı bile yapabilir. Çakallar çünkü.
SteamOS destek listesi gibi bir şart koymadığı için sorun olmayacaktır Lenovo Türkiye'yi gayet büyük bir pazar olarak görüyor. Şahsi fikrim Legion GO S çok da iyi bir seçenek değil. Legion GO'nun rakiplerine karşı en büyük artısı olan ekran boyutu ve kol mekaniği tamamen kalkıyor bunun yerine çok daha iyi seçenekler var.
Valve resmi olarak Steam Deck (ve dolaylı yoldan SteamOS) için bir destek sunmadığından dolayı Go S'in SteamOS versiyonu burada resmi satılır ise şaşırırım. Bana ilginç gelen bir konu.