Herkese merhaba. Yaklaşık 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum. Biraz daha serin çalışan normal kullanımda sesi rahatsız etmeyecek düzeyde olan 4080'li bir laptop arıyorum. İleride bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Ekranı da görece iyi olsa hoşuma gider. MUX olmalı.
90 bine bu özelliklere sahip sıfır Legion Pro 7 buldum.
www.teknosa.com
Nasıldır? Alınabilir mi? Benzer fiyata başka neler önerirsiniz? Ekran parlaklığı nasıldır? Kaç HDD/SSD slotu vardır? Günlük kullanımda klavyesinde sıcaklıktan rahatsız olur muyum? Bugün mağazalarda Pro 5 modeli sıcak gelmişti fan hızını artınca soğudu.
Mesela bugün bir tane ASUS ROG inceledim panel parlaklığı düşük gelip beni rahatsız etti.
90 bine bu özelliklere sahip sıfır Legion Pro 7 buldum.

Lenovo Legion Pro 7 Intel Core I9-13900hx 32gb 1tb Ssd Nvidia Geforce Rtx 4080 12gb Gddr6 Boost Clock 2280mhz 175w 16
Lenovo Legion Pro 7 Intel Core I9 13900hx 32gb 1tb Ssd Nvidia Geforce Rtx 4080 12gb Gddr6 Boost Clock 2280mhz 175w 16

Nasıldır? Alınabilir mi? Benzer fiyata başka neler önerirsiniz? Ekran parlaklığı nasıldır? Kaç HDD/SSD slotu vardır? Günlük kullanımda klavyesinde sıcaklıktan rahatsız olur muyum? Bugün mağazalarda Pro 5 modeli sıcak gelmişti fan hızını artınca soğudu.
Mesela bugün bir tane ASUS ROG inceledim panel parlaklığı düşük gelip beni rahatsız etti.
Son düzenleyen: Moderatör: