U ubiiyzz Üyecik Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 22 Nisan 2025 #1 Attığım videoda 3 kere kararıp düzeliyor, 5-15 saniyede bir oluyor bu. Monitörün kendisi mi böyle yoksa bende mi sorun var?
Attığım videoda 3 kere kararıp düzeliyor, 5-15 saniyede bir oluyor bu. Monitörün kendisi mi böyle yoksa bende mi sorun var?
Çözüm DarthGorsoy 22 Nisan 2025 ubiiyzz dedi: Zaten çökmüştü tekrar kurdum ama denerim. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklı gibi. Eger olmazsa G-Sync'i de kapat.
ubiiyzz dedi: Zaten çökmüştü tekrar kurdum ama denerim. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklı gibi. Eger olmazsa G-Sync'i de kapat.
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.221 Yer TR 22 Nisan 2025 #11 ubiiyzz dedi: Adaptive Sync kapatınca garip bir şekilde düzeldi, ben bu Sync'i kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, kapatmak en mantıklısı. G24-20'de başımın etini yemişti. Artı 0 Eksi
ubiiyzz dedi: Adaptive Sync kapatınca garip bir şekilde düzeldi, ben bu Sync'i kullanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, kapatmak en mantıklısı. G24-20'de başımın etini yemişti.