Lenovo Legion R27QE monitörü Nitro 16 laptopun HDMI portuna bağlarsam G-Sync kullanabilir miyim?

squex

Başarılı
Merhaba.

Bu monitörü DisplayPort to Type-C ile laptopumla kullanıyorum fakat 1 Type-C portumu feda etmek istemiyorum HDMI portunu kullanmak istiyorum. Şu an elimdeki bir HDMI kablosunu taktığımda 144 Hz üstüne çıkamıyor. Monitör 2K 180 Hz. NVIDIA denetim masasında da G-Sync sekmesi çıkmıyor böyle bağladığımda. HDMI 2.1 kablo alsam ve taksam 2K180Hz ve G-Sync kullanabilir miyim?

Kullanamazsın muhtemelen. O monitör hdmi ile en fazla 144hz destekliyor. Sanmıyorum ki Gsync desteklesin.

Kullanamazsın muhtemelen. O monitör hdmi ile en fazla 144hz destekliyor. Sanmıyorum ki Gsync desteklesin.

Hdmi 2.1 çıkışı var laptobumun da 2.1 çıkışı var. 2.1 bir kablo alsam 180 hz kullanamaz mıyım?

Nitro 16 laptopta DisplayPort destekli USB-C varsa ve monitörde de DisplayPort varsa, bu şekilde bağlarsan G-Sync çalışabilir ama HDMI ile G-Sync çalışmaz.

R27qede hdmi 2.1 yazdığına bakma. Hdmi ile en fazla 144hz destekliyor. Kullanma kılavuzunda yazıyor

şöyle bir şey yazıyor lenovunun sitesinde ürünle alakalı. yanlış mı bu o zaman

şöyle bir şey yazıyor lenovunun sitesinde ürünle alakalı. yanlış mı bu o zaman
şimdi de kullanım kılavuzunda böyle yazıyor anlamadım gitti.

Kullanım kılavuzunda böyle yazıyor evet. Lenovonun sitesinde de desteklediği yazıyor. 250 liraya bir tane hdmi 2.1 kablo aldım denerim 180 hz oluyor mu diye olmazsa iade ederim kabloyu.
Ben denediğim için biliyorum. Paugge marka 2.1 kablo ile 144hz alabildim. Bilgisayarım da 2.1 destekliyor. Sitede ve kullanım kılavuzunda farklı şeyler yazıyor maalesed

Ben denediğim için biliyorum. Paugge marka 2.1 kablo ile 144hz alabildim. Bilgisayarım da 2.1 destekliyor. Sitede ve kullanım kılavuzunda farklı şeyler yazıyor maalesed
Tamamdır hocam o zaman teşekkürler boşuna para vermeyim iptal edeyim kabloyu. 144 hz kullanacağım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…