Lenovo LOQ 15AHP10 alınır mı?

Furkancjd

Üyecik
Arkadaşlar, anakart yanma problemi varmış. AMD işlemcili alın diyorlar. Ben uzun süre götürecek laptop arıyorum, sorunsuzluk önemli. Lenovo LOQ mantıklı geldi. AMD işlemci ne diyorsunuz, alınır mı? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır yeni seri cihaz kronik sorunu yok .

10 olan modellerde anakart yanması yok, ben de 15IRX10 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece eksi olarak sayabileceğim Lenovo LOQ'larda 25 ms griden griye tepki süresi dezavantaj ve klavyenin olduğu yer bir tık fazla ısınıyor. Onun harici laptopun negatif bir yanı yok ama almışken ASUS almak da mantıklı olabilir, tamamen size kalmış.

Lenovo'nun 15IAX9 ve 15IRX9 serilerinde anakart problemleri vardı. 10 serisinde Lenovo'nun söylediğine göre cihazların iç yapısı değişti. Şimdilik bir kronik veya sorun baş göstermedi, kullanıcı raporları mevcut/yaygın değil.

Bütçeyi minimal tutmak istiyorsanız bu modele bakabilirsiniz:

Bütçeniz dolaylarında bu modele bakabilirsiniz:

Bütçe biraz çıkarsa ve CPU farkından dolayı bu model alternatif olabilir:

Attığım modeller arasından en isabetli tercih ASUS TUF F16 olacaktır. Bütçenizi ve isteklerinizi karşılıyor.

Hocam benim attığım AMD modelinde yok değil mi tuğ F16 da Wi-Fi kopma sorunu var diyorlar o yüzden yanaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…