• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Lenovo LOQ 15ARP9 86JC laptop BDH Bilişim'e nasıl teslim edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğidowski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 93

Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba,

Lenovo LOQ 15ARP9 86JC laptop almıştım 2-3 ay önce. 1 aydır falan bazen şarj almamaya başladı. Şarj ışığı bazen hiç yanmıyor, bazen hemen yanıp sönüyor. Oyun oynarken oyunun akıcılığı gidiyor birden. Tilt oluyorum. Kendi kendine geri almaya başlıyor bir süre sonra. Ben

Ankara'da yurtta kalıyorum. Baktığımda BDH Bilişim çıktı, buraya kendim gidip elle teslim etsem olur mu? Başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Bana lazım olduğu için laptop en fazla 1 hafta içinde geri almam gerek. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Selamlar,

Servisi arayıp arıza kaydı oluşturuyorsunuz, ondan sonra onlar size bir kargo kodu veriyor ve cihazı gönderiyorsunuz. İstanbul'da bu durum bu şekilde ilerliyor/ilerlemişti.

Her şeyden önce, tipik şarj sorunu için BIOS güncellemesi yapmayı denediniz mi?

Evet BIOS güncel. Servis Ankara da olduğu için direkt kendim gidip versem olmaz mı diye düşündüm daha hızlı olması adına.

Servis Ankara da olduğu için direkt kendim gidip versem olmaz mı diye düşündüm daha hızlı olması adına.
Aynısını İstanbul'daki servise söyledim ama reddettiler, cihazı getirirseniz ücretli servise alırız dediler. Ankara'da durumlar nasıl işliyor bilmiyorum, arayıp sormak lazım.

Eğer 1 hafta içinde almak istiyorsanız ve işin içine kargo girecekse 1 haftada işin çözülüyor olması kesin değil. Örneğin parça getirmeleri gerekirse bu süreç genelde 1 hafta sürüyor ve sonra işlem yapılıyor. 1 haftadan daha uzun sürüyor anlayacağınız. Eve teknik servis şeklinde seçenek var diye biliyorum ama Ankara'da geçerli mi orasını sormak lazım. Ayrıca yurtta kalıyorsanız o da sorun yaratabilir belki.

YURT MAALESEF.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…