lawliet Uzman Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 13 Beğeniler -23 22 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi?
Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi?
m3rt Yetkin Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 185 Çözümler 2 Beğeniler 110 22 Eylül 2024 #2 lawliet dedi: Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir aynı yerden ASUS TUF A15 almıştım bir ay öncesine kadar.
lawliet dedi: Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir aynı yerden ASUS TUF A15 almıştım bir ay öncesine kadar.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 22 Eylül 2024 #3 Yetkili satıcı yazıyor, güvenilir.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 22 Eylül 2024 #4 lawliet dedi: Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitmiş olarak gözüküyor. Eski fiyat kalmış olabilir.
lawliet dedi: Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitmiş olarak gözüküyor. Eski fiyat kalmış olabilir.
KS KS lawliet Uzman Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 13 Beğeniler -23 22 Eylül 2024 #5 Koneko Toujou dedi: Hocam stok bitmiş olarak gözüküyor. Eski fiyat kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Satın aldığımla aynı fiyat. m3rt dedi: Güvenilir aynı yerden ASUS TUF A15 almıştım bir ay öncesine kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için. EmirhanRadicus dedi: Yetkili satıcı yazıyor, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2024
Koneko Toujou dedi: Hocam stok bitmiş olarak gözüküyor. Eski fiyat kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Satın aldığımla aynı fiyat. m3rt dedi: Güvenilir aynı yerden ASUS TUF A15 almıştım bir ay öncesine kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için. EmirhanRadicus dedi: Yetkili satıcı yazıyor, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.678 Makaleler 24 Çözümler 100 Beğeniler 3.111 Yer Cordis Die 22 Eylül 2024 #6 Gti Bilişim güvenilirdir.
KS KS lawliet Uzman Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 13 Beğeniler -23 22 Eylül 2024 #7 mortem.dll bulunamadı dedi: Gti bilişim güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 22 Eylül 2024 #8 lawliet dedi: Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir.
lawliet dedi: Arkadaşlar ben geçenlerde şu laptopu satın aldım ama diğer satıcılara göre daha uygun satılıyor aynı laptop. Acaba bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir.
KS KS lawliet Uzman Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 13 Beğeniler -23 22 Eylül 2024 #9 Thanos dedi: Güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.