Lenovo LOQ 15IAX9I prize takılıyken pil seviyesi düşüyor

Yer
Yaprak Dökümü
Selamlar arkadaşlar. 17 gün önce bu bilgisayarı aldım. Sadece LoL ve TFT oynuyorum. Prize takılıyken pil seviyesi %95'e kadar düşüyor. Bu uzun süre kullanımda bir sorun yaratır mı? Endişelenecek bir durum var mıdır? Çözüm olarak işlemciye güç sınırı uygulamak istemiyorum eğer bu şekilde kullanmanın bir zararı yoksa? Bazı arkadaşlar 230 watt adaptör ile bu sorunun ortadan kalkacağını söylüyor. Gerçeklik payı var mıdır? Bazıları da tam tersine 230 watt'ın fazla geleceğini söylüyor.

230W garanti yeter. TDP canavarı 14500HX ile 230W yapmıyor hiç.

Yeteceğine dair bir şüphem yok zaten. Sadece bu şekilde kullanmanın uzun vadede olumsuz bir etkisi olur mu diye merak ediyorum. 230 watt yeter mi diye bir kaygım olmadı hiçbir zaman.
Garantiye yollayın, eğer battery drain yaptı anlaşılırsa değiştiriyorlar adaptörü. Onların verdiklerinden bir şey olmaz.

Garantiye yollayın, eğer battery drain yaptı anlaşılırsa değiştiriyorlar adaptörü. Onların verdiklerinden bir şey olmaz.
Bu konuyla ilgili servisle görüştüm ama "olur öyle" diyerek geçiştirdiler ve yeni bir adaptör gönderemeyeceklerini söylediler. Yani sizin dediğiniz "yolla garantiye, al yeni adaptör" gibi bir hizmetleri yokmuş.

Bu konuyla ilgili servisle görüştüm ama "olur öyle" diyerek geçiştirdiler ve yeni bir adaptör gönderemeyeceklerini söylediler. Yani sizin dediğiniz "yolla garantiye, al yeni adaptör" gibi bir hizmetleri yokmuş.
Önceden değiştiriyorlardı. Neyse, battery drain o kadar çok olmuyorsa kafaya çok takma bence.

Pilin zarar gorur. Her ne kadar Li-Ion pillerde hafiza sorunu olmasada, cok fazla ufak sarjlara maruz kaldiginda zarar goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…