Lenovo LOQ 15IAX9I prize takılıyken pil seviyesi düşüyor

Bu hafta garantiye yollamak için biraz uğraşacağım. Bakalım gönderebilecek miyim.
Sacma bir cevap veriyorlar, durum kasitli olarak yapilmistir gibi. Pilin arizalandigini bilmiyorlar bile.

Sık sık pili kalibre etmeyi deneyebilirsin. Bu sekilde biraz daha hizli eskiyecektir ama bozulmaz buyuk ihtimalle.

Sacma bir cevap veriyorlar, durum kasitli olarak yapilmistir gibi. Pilin arizalandigini bilmiyorlar bile.

Sık sık pili kalibre etmeyi deneyebilirsin. Bu sekilde biraz daha hizli eskiyecektir ama bozulmaz buyuk ihtimalle.
Teşekkür ederim bilgilerinizi aktardığınız için.

Hocalarım ben 230W adaptörü aldım 2 ay oldu kullanmaya başlayalı ama artık hevesim kalmadı bilgisayara satmayı düşünüyorum. Almayı düşünen olursa şu an 170W bataryalısı 40 bin TL. Ben iki ay kullandığım için 230W adaptörle beraber 38 bine bırakmayı düşüyorum. Buradan yazarsanız dönerim. İyi sosyaller.

Sadece adaptör lazım. Ne kadar istiyorsun 230 watt adaptöre?

Ben laptopla vereceğim adaptörü ayrı satmıyorum.
YouTube kullanmayı bilen Lenovo LOQ yazsa yetecek almaması için laptopu. Bir sürü içerik var anakartıyla alakalı hangisine inanacağız bilmiyorum ama hepsinin bir ortak noktası var anakart finish olmuş.

Konu sahibinin laptopundaki ekran kartı ne kadar wat tüketiyor bilmiyorum ama bence anakartı daha az zorlarsa daha iyi bu laptoplar için daha alt ekran kartı kullanması.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…