• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NKTX laptop için 1080p monitör önerisi

MaxPayne

Uzman
Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NKTX Notebook bu RTX 4060 115W laptopa sahibim.
Ekran kalitesinden hiç memnun değilim. Her ayarı yapmama rağmen akıcılık göremiyorum. Eskiden iyi bir ekrana sahip olan masaüstü kullanmamdan dolayı sanırım.
Sizlerden ricam bütçe sınırı olmadan ancak çok da uçuk fiyatlara çıkmadan genel olarak tüm özellikleriyle beni tatmin edecek 1080p monitör önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

24G4XE alabilirsin. Tek eksisi pivot ve yukseklik ayarinin olmamasi.

Bu arada evet, bende de 15IRH8 var ve paneli çöp. Istedigin ayari yap, kaliteli bir panele sahip laptop/monitor sonrasi bu cihazi kullanmak goz zevkini bozuyor ve olumsuz deneyim yaratiyor. Bende de kasa varken MSI G241 vardi canavar gibi monitordu bu laptopa gecince gozlerim kanamisti.

Dostum panel o kadar etkilemeyebilir akiciligi, bence sen Vsync falan acmayi unutuyor olabilirsin. Bu arada fotograftaki Teoman mi?

Son düzenleme:
Dostum panel o kadar etkilemeyebilir akiciligi, bence sen Vsync falan acmayi unutuyor olabilirsin. Bu arada fotograftaki Teoman mi?
Yok hocam V-SYNC de açtım kontrol panelinden. Teoman değil max payne oyunundaki max karakteri.

Bu arada 15IRH8'de Advanced Optimus aktif edilmeyince yirtilma oluyor, G-SYNC optimizasyonunu sadece Advanced Optimus icin sunmuslar galiba.
Hocam dediğiniz Advanced Optimusu nereden açabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…