• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Lenovo LOQ 15IRH8 - MacBook Air M2 2022 + 7.000 TL takası yapılır mı?

Makaleler
50
Üste 7.000 TL verecek, pil döngüsü %90, kutu, fatura ve garanti tam, fiziksel herhangi bir kusuru yok. Genel olarak baktım MacBook Air 2022 isteklerimi karşılıyor, incelemelerini falan kurcaladım ama yine de hiç MacBook deneyimim olmadığı için konu açma gereği duydum.

Kesinlikle yapılır. Elinizdeki model zaten sürekli anakart sorunu veren model. Elinizden çıkartıp üstüne para alacaksınız yani. MacBook'a gelince macOS çok kolay bir işletim sistemi. 3 güne cini olursunuz. Dosya aktarım sorununu da macdroid ile çözersiniz zaten. Artık uygulamalar o kadar güzel bir hale geldi ki ekosisteme gerek yok.

MacBook'lar zaten günlük kullanıcı kitlesi ve iş anlamında kullanacaklar için daha iyi tercih tabii. Hafif ince uzun süre giden batarya istiyorsanız tercih edilir. Ama elinizdeki laptoptaki gibi oyun deneyimi asla alamazsınız. Kısaca oyun oynamayacaksan alınır.
Ayrıca macOS kullanmana yardımcı olacak videolar.

Kesinlikle yapılır. Elinizdeki model zaten sürekli anakart sorunu veren model.
15IRH8'de problem yok. O problemlerin goruldugu modeller genel olarak 15IAX9 falan. Zaten laptopu kullanali 1.5 sene falan oluyor herhangi bir problem yasamadim.

Oyuna elveda demek icin ultrabook niyetim vardi, o yuzden oyunla isim yok. Sadece daha tasinabilir ve batarya performansi yuksek bir laptop ariyorum.

Oyuna elveda demek icin Ultrabook niyetim vardi, o yuzden oyunla isim yok. Sadece daha tasinabilir ve batarya performansi yuksek bir laptop ariyorum.

MacBook'lar inanılmaz taşınabilinir cihazlar. Bataryaları çok iyi. Takasını mutlaka yap.
Eğer Windows laptop istersen daha pahalı genelde. Apple'ın tek en iyi olduğu konu diyebilirim.

Mesela MacBook kadar iyi pil performansı olan Windows laptop göstereyim (daha iyileri olabilir ama bu tamamen örnek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…