lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 15 Mart 2025 #1 Cihaz Lenovo LOQ 15IRH8 Selam arkadaşlar. Lenovo LOQ 15IRH8 RTX 4060 laptop kullanıyorum. NVIDIA ayarlarında dolaşırken bu ayarın açık olduğunu gördüm ama pek bir şey anlayamadım açıkçası. Cihazımı hep prize takılı kullanıyorum. Sizce kapatmalı mıyım?
Selam arkadaşlar. Lenovo LOQ 15IRH8 RTX 4060 laptop kullanıyorum. NVIDIA ayarlarında dolaşırken bu ayarın açık olduğunu gördüm ama pek bir şey anlayamadım açıkçası. Cihazımı hep prize takılı kullanıyorum. Sizce kapatmalı mıyım?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 15 Mart 2025 #2 Gerek yok. Dursun.
KS KS lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 15 Mart 2025 #3 Quezzy dedi: Gerek yok. Dursun. Genişletmek için tıkla... Yapmamı önereceğiniz bir ayar var mı peki performans için?
Quezzy dedi: Gerek yok. Dursun. Genişletmek için tıkla... Yapmamı önereceğiniz bir ayar var mı peki performans için?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 15 Mart 2025 #4 lengthow dedi: Yapmamı önereceğiniz bir ayar var mı peki performans için? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'nda, "Ekran Yönetimi Modu"nu "Maksimum Performans Tercih Edilsin" olarak ayarlayın. Başka bir şeye gerek yok.
lengthow dedi: Yapmamı önereceğiniz bir ayar var mı peki performans için? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'nda, "Ekran Yönetimi Modu"nu "Maksimum Performans Tercih Edilsin" olarak ayarlayın. Başka bir şeye gerek yok.
Mr.Patrick Jane Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 256 Beğeniler 139 15 Mart 2025 #5 Prizde oyun oynamadığınız sürece o ayar aktif olmuyor diye biliyorum ama eğer WhisperMode açıksa onu kapatın FPS'i 60'a sabitliyor.
Prizde oyun oynamadığınız sürece o ayar aktif olmuyor diye biliyorum ama eğer WhisperMode açıksa onu kapatın FPS'i 60'a sabitliyor.
KS KS lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 15 Mart 2025 #6 Quezzy dedi: NVIDIA Denetim Masası'nda, "Ekran Yönetimi Modu"nu "Maksimum Performans Tercih Edilsin" olarak ayarlayın. Başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarı göremedim ama Güç Yönetimi modu var o olabilir mi? Mr.Patrick Jane dedi: Prizde oyun oynamadığınız sürece o ayar aktif olmuyor diye biliyorum ama eğer WhisperMode açıksa onu kapatın FPS'i 60'a sabitliyor. Genişletmek için tıkla... O açık değil sanırım hocam 60'tan yukarı FPS alıyorum çünkü.
Quezzy dedi: NVIDIA Denetim Masası'nda, "Ekran Yönetimi Modu"nu "Maksimum Performans Tercih Edilsin" olarak ayarlayın. Başka bir şeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarı göremedim ama Güç Yönetimi modu var o olabilir mi? Mr.Patrick Jane dedi: Prizde oyun oynamadığınız sürece o ayar aktif olmuyor diye biliyorum ama eğer WhisperMode açıksa onu kapatın FPS'i 60'a sabitliyor. Genişletmek için tıkla... O açık değil sanırım hocam 60'tan yukarı FPS alıyorum çünkü.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 15 Mart 2025 #7 lengthow dedi: Dediğiniz ayarı göremedim ama Güç Yönetimi modu var o olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum bende. NVIDIA ekran kartlı bilgisayar kullanmayalı uzun zaman oldu.
lengthow dedi: Dediğiniz ayarı göremedim ama Güç Yönetimi modu var o olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum bende. NVIDIA ekran kartlı bilgisayar kullanmayalı uzun zaman oldu.
Mr.Patrick Jane Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 256 Beğeniler 139 15 Mart 2025 #8 lengthow dedi: Dediğiniz ayarı göremedim ama güç yönetimi modu var o olabilir mi? O açık değil sanırım hocam 60'tan yukarı FPS alıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Güç yönetim modu evet orada "maksimum performansı tercih et" seçeneği bulunuyor.
lengthow dedi: Dediğiniz ayarı göremedim ama güç yönetimi modu var o olabilir mi? O açık değil sanırım hocam 60'tan yukarı FPS alıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Güç yönetim modu evet orada "maksimum performansı tercih et" seçeneği bulunuyor.
KS KS lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 15 Mart 2025 #9 Mr.Patrick Jane dedi: Güç yönetim modu evet orada "maksimum performansı tercih et" seçeneği bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam teşekkür ederim.
Mr.Patrick Jane dedi: Güç yönetim modu evet orada "maksimum performansı tercih et" seçeneği bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam teşekkür ederim.