A ahmedinyo Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 24 Temmuz 2025 #1 https://www.trendyol.com/lenovo/loq...reedos-15-6-ips-fhd-gaming-laptop-p-898876739 Bu linkedi laptopu almayı düşüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa bunun AMD versiyonunumu alsam? Anakart yanma sorunları duydum çünkü.
https://www.trendyol.com/lenovo/loq...reedos-15-6-ips-fhd-gaming-laptop-p-898876739 Bu linkedi laptopu almayı düşüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa bunun AMD versiyonunumu alsam? Anakart yanma sorunları duydum çünkü.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.986 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.079 24 Temmuz 2025 #2 Az olsa da AMD işlemcili cihazda da bunu yaşadığını söyleyenler vardı.
KS KS A ahmedinyo Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 24 Temmuz 2025 #3 Hasan Merkit dedi: Az olsa da AMD işlemcili cihazda da bunu yaşadığını söyleyenler vardı. Genişletmek için tıkla... Yani linkteki laptop mantıklı. Hangi işlemcilisini tavsiye edersiniz hocam?
Hasan Merkit dedi: Az olsa da AMD işlemcili cihazda da bunu yaşadığını söyleyenler vardı. Genişletmek için tıkla... Yani linkteki laptop mantıklı. Hangi işlemcilisini tavsiye edersiniz hocam?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.986 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.079 24 Temmuz 2025 #4 ahmedinyo dedi: Yani linkteki laptop mantıklı hangi işlemcilisini tavsiye edersiniz hocam Genişletmek için tıkla... Bana göre değil. Bence alabiliyorsanız Asus alın.
ahmedinyo dedi: Yani linkteki laptop mantıklı hangi işlemcilisini tavsiye edersiniz hocam Genişletmek için tıkla... Bana göre değil. Bence alabiliyorsanız Asus alın.
KS KS A ahmedinyo Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 24 Temmuz 2025 #5 Hasan Merkit dedi: Bana göre değil. Bence alabiliyorsanız ASUS alın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ASUS duydum ama bütçem sadece RTX 2050 modeline yetiyor. Alınır mı?
Hasan Merkit dedi: Bana göre değil. Bence alabiliyorsanız ASUS alın. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ASUS duydum ama bütçem sadece RTX 2050 modeline yetiyor. Alınır mı?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.986 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.079 24 Temmuz 2025 #6 ahmedinyo dedi: Hocam çok ASUS duydum ama bütçem sadece RTX 2050 modeline yetiyor. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pek sıcak bakamadım. Lenovo ve HP dışında hangi seçeneklerimiz var ona bakmak gerek.
ahmedinyo dedi: Hocam çok ASUS duydum ama bütçem sadece RTX 2050 modeline yetiyor. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pek sıcak bakamadım. Lenovo ve HP dışında hangi seçeneklerimiz var ona bakmak gerek.
KS KS A ahmedinyo Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 24 Temmuz 2025 #7 Hasan Merkit dedi: Pek sıcak bakamadım. Lenovo ve HP dışında hangi seçeneklerimiz var ona bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Bu 3 marka arasından almak istiyorum ama Hepsiburada'da indirime girmiş bütçemi aşmıyor. 3050'li modeli galiba onu alacağım ASUS'un sağ olun hocam Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Hasan Merkit dedi: Pek sıcak bakamadım. Lenovo ve HP dışında hangi seçeneklerimiz var ona bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Bu 3 marka arasından almak istiyorum ama Hepsiburada'da indirime girmiş bütçemi aşmıyor. 3050'li modeli galiba onu alacağım ASUS'un sağ olun hocam
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.986 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.079 24 Temmuz 2025 #8 ahmedinyo dedi: Bu 3 marka arasından almak istiyorum ama Hepsiburada'da indirime girmiş bütçemi aşmıyor. 3050'li modeli galiba onu alacağım ASUS'un sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... Bence acele etmeyin. Forumdaki arkadaşlardan daha iyi tavsiye de gelebilir.
ahmedinyo dedi: Bu 3 marka arasından almak istiyorum ama Hepsiburada'da indirime girmiş bütçemi aşmıyor. 3050'li modeli galiba onu alacağım ASUS'un sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... Bence acele etmeyin. Forumdaki arkadaşlardan daha iyi tavsiye de gelebilir.
2 22304 Becerikli Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 494 Beğeniler 276 24 Temmuz 2025 #9 Hasan Merkit dedi: Bence acele etmeyin. Forumdaki arkadaşlardan daha iyi tavsiye de gelebilir. Genişletmek için tıkla... Yarın da bu fiyata bulamayabilir ama.
Hasan Merkit dedi: Bence acele etmeyin. Forumdaki arkadaşlardan daha iyi tavsiye de gelebilir. Genişletmek için tıkla... Yarın da bu fiyata bulamayabilir ama.