Ben ASUS TUF aldım 1 ay oldu ve memnunum. Lenovo LOQ cihazlarda anakart yanma sorunu mu dersin battery drain mi dersin her şey var. O yüzden tercih etmedim. ASUS TUF öneririm.
Ben ASUS TUF aldım 1 ay oldu ve memnunum. Lenovo LOQ cihazlarda anakart yanma sorunu mu dersin battery drain mi dersin her şey var. O yüzden tercih etmedim. ASUS TUF öneririm.
Neden istemen gerekiyor ki? Yetmiyorsa 230 koysunlar direkt. Bir de bazen vermiyorlar diye biliyorum. Asus TUF'da direkt 230W adaptör ile geldi ki yetiyor.
Neden istemen gerekiyor ki? Yetmiyorsa 230 koysunlar direkt. Bir de bazen vermiyorlar diye biliyorum. ASUS TUF'da direkt 230W adaptör ile geldi ki yetiyor.
Bu konuda Lenovo LOQ daha mantıklı evet ASUS TUT biraz pahalı diğerlerine göre ama anakartın yanarsa benden bilme.
Neden istemen gerekiyor ki? Yetmiyorsa 230 koysunlar direkt. Bir de bazen vermiyorlar diye biliyorum. Asus TUF'da direkt 230W adaptör ile geldi ki yetiyor.
Bu konuda Lenovo LOQ daha mantıklı evet Asus TUT biraz pahalı diğerlerine göre ama anakartın yanarsa benden bilme.
evet adaptor konusunda neden hala 230 la gelmedigi sacma biraz, o konuda haklisiniz tesekkur ederim ilgilendiginiz icin, butce kisitli olmasa tuf almak isterdim
evet adaptor konusunda neden hala 230 la gelmedigi sacma biraz, o konuda haklisiniz tesekkur ederim ilgilendiginiz icin, butce kisitli olmasa tuf almak isterdim
Performans testlerine bakmadim fakat lenovo gibi anakart arizasi sorunlari olan yerine Acer nitro daha iyidir. Bundada olabilir bu tut sorunlar fakat lenovo hepsinden daha dandik.