cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 7 Ağustos 2025 #11 ProfTech dedi: Performans testlerine bakmadim fakat lenovo gibi anakart arizasi sorunlari olan yerine Acer nitro daha iyidir. Bundada olabilir bu tut sorunlar fakat lenovo hepsinden daha dandik. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 olsaydı daha iyiydi ama bence V serisi alınmamalı. Onlar Lenovo'dan da daha kötü çünkü.
ProfTech dedi: Performans testlerine bakmadim fakat lenovo gibi anakart arizasi sorunlari olan yerine Acer nitro daha iyidir. Bundada olabilir bu tut sorunlar fakat lenovo hepsinden daha dandik. Genişletmek için tıkla... Acer Nitro 5 olsaydı daha iyiydi ama bence V serisi alınmamalı. Onlar Lenovo'dan da daha kötü çünkü.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.611 8 Ağustos 2025 #12 cemkaraca dedi: Acer Nitro 5 olsaydı daha iyiydi ama bence V serisi alınmamalı. Onlar Lenovo'dan da daha kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben begeniyorum ucuz ve ince laptop.
cemkaraca dedi: Acer Nitro 5 olsaydı daha iyiydi ama bence V serisi alınmamalı. Onlar Lenovo'dan da daha kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben begeniyorum ucuz ve ince laptop.