• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Lenovo servisi garanti kapsamında işlemci yükseltmesi mi yapmış olabilir mi?

Benim bilgisayarım bozulmuştu garantiye gönderdik Vatan Bilgisayar'a, onlarda Lenovo'nun servisine gönderdi. Benim normalde PC'nin kendi işlemcisi Intel Core i5-12500H ama servisten geldiğinde i7-12700H olmuş. (Serviste anakart değiştirilmiş). Ancak görev yöneticisinde ve CPU-Z adlı programda i7 gösteriyor. Ben anlam veremedim, sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis elinde bulunmadığın üst modeli vermek zorundadır. Lenovo stokunda olmadığında yurt dışından getiriyor uzun sürmesin diye hazır elinde i7 var mış onu vermiş sana da hayırlı olsun

Servis elinde bulunmadığın üst modeli vermek zorundadır. Lenovo stokunda olmadığında yurt dışından getiriyor uzun sürmesin diye hazır elinde i7 var mış onu vermiş sana da hayırlı olsun.

Eyvallah darısı başınıza.

Ben laptop ve monitör değişimi yaptırdım hocam Legion vardı anakartı değişmesine rağmen bip sesi vardı hakem heyeti ile değişim raporu aldım monitör de servis direk değişim raporu verdi.

Hocam bu 2 oldu arızası 3 olunca değişim isteyeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…