Gündürek

Üyecik
Lenovo Tab M11 tabletim var. Ders çalışırken bi' anda Bluetooth ve Wu-Fi bağlantısı kesiyor sonra geri bağlanıyor fakat bölüyor yani. Bunun çözümü var mıdır?

Lenovo Tab M11 tabletim var. Ders çalışırken bi' anda Bluetooth ve Wu-Fi bağlantısı kesiyor sonra geri bağlanıyor fakat bölüyor yani. Bunun çözümü var mıdır?
Lenovo Tab M11 tabletinizde Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısının kesilmesi sorunu için aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz:

1. Cihazı Yeniden Başlatın:
- Tabletinizi kapatıp tekrar açarak basit bir yeniden başlatma işlemi gerçekleştirin. Bu, geçici hataları düzeltebilir.

2. Ağ Ayarlarını Sıfırlayın:
- Ayarlar > Sistem > Sıfırlama seçenekleri > Ağ ayarlarını sıfırla yolunu izleyin. Bu işlem Wi-Fi ve Bluetooth ayarlarınızı sıfırlayacaktır.

3. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Ayarlar > Sistem > Yazılım güncellemeleri bölümüne giderek, tabletinizin en son güncellemeleri aldığından emin olun. Eğer güncelleme varsa, yükleyin.

4. Bluetooth ve Wi-Fi Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Bağlantılar > Wi-Fi/Bluetooth sekmesine gidin ve bağlantılarınızı unutup tekrar bağlanmayı deneyin.

5. Cihaz Başka Bir Ağa Bağlantı Deneyin:
- Farklı bir Wi-Fi ağına veya Bluetooth cihazına bağlanarak sorunun ağa bağlı olup olmadığını kontrol edin. Eğer sadece bir ağa bağlıyken sorun yaşıyorsanız, o ağda bir problem olabilir.

6. Uygulamaları Kontrol Edin:
- Bluetooth veya Wi-Fi ile etkileşimde olan uygulamaların güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse uygulamaları güncelleyin veya geçici olarak kaldırın.

7. Güç Tasarrufu Modunu Kontrol Edin:
- Güç tasarrufu modunun aktif olup olmadığını kontrol edin. Bu mod, bağlantıları kesmesine neden olabilir.

8. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama (Son Çare):
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, tabletinizi fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünün. Ayarlar > Sistem > Sıfırlama seçenekleri > Fabrika ayarlarına sıfırla adımlarını izleyin. Ancak bu işlem tüm verilerinizi silecektir, bu yüzden verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Bu adımların sorununuzu çözmesine yardımcı olmasını umuyorum. Eğer hala sorun devam ediyorsa, daha fazla teknik bilgi verebilirsiniz.