Lenovo Thinkpad E15 Gen 2 Ryzen 4500U laptop için termal macun önerisi

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Lenovo Thinkpad E15 Gen 2 Ryzen 4500U için termal macun değişimi yapacağım. Mevcutta masaüstü sistemimde kullandığım kapalı yerde sakladığım MX-6 var ancak MX-6 laptop için uygun değil. Mümkünse Thermal Grizzly ya da yeni nesil Thermalright markası tercihimdir ancak marka çok da mühim değil. Şimdiden teşekkür ediyorum. @LH44 @20424

Çok perofrmansılı işlemci değil bence MX-6 problem yapmaz sür geç bence masrafa gerek yok.

PTM 7950 önerilir laptoplar için.

Link alabilir miyim hocam? Hatta biraz fazla alırım, ileride ekran kartı bakımı için de kullanırım.

Çok perofrmansılı işlemci değil bence MX-6 problem yapmaz sür geç bence masrafa gerek yok.
Zaten sadece Zoom ve Meets üzerinden görüşmeler ve word,excell,pdf işleri için kullanıyorum ancak sürmüşken bir kere süreyim 2 yıl felan açmayayım diyorum hocam. Masaüstünü açıyorum arada bir nedense laptopa üşeniyorum masaüstünden daha basit olmasına rağmen.

Son düzenleme:
15 Watt işlemciye ne sürersen sür sonra 5 yıl da içini açma hiçbir şey olmaz. En kötü macunu sürsen bile farkını görmeyeceksin. Boşa zamanını ve paranı harcama derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…