ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Lenovo Thinkpad E15 Gen 2 Ryzen 4500U için termal macun değişimi yapacağım. Mevcutta masaüstü sistemimde kullandığım kapalı yerde sakladığım MX-6 var ancak MX-6 laptop için uygun değil. Mümkünse Thermal Grizzly ya da yeni nesil Thermalright markası tercihimdir ancak marka çok da mühim değil. Şimdiden teşekkür ediyorum. @LH44 @20424

Lenovo Thinkpad E15 Gen 2 Ryzen 4500U için termal macun değişimi yapacağım. Mevcutta masaüstü sistemimde kullandığım kapalı yerde sakladığım MX-6 var ancak MX-6 laptop için uygun değil. Mümkünse Thermal Grizzly ya da yeni nesil Thermalright markası tercihimdir ancak marka çok da mühim değil. Şimdiden teşekkür ediyorum. @LH44 @20424
PTM 7950 önerilir laptoplar için.

Link alabilir miyim hocam? Hatta biraz fazla alırım, ileride ekran kartı bakımı için de kullanırım.

Çok perofrmansılı işlemci değil bence MX-6 problem yapmaz sür geç bence masrafa gerek yok.
Zaten sadece Zoom ve Meets üzerinden görüşmeler ve word,excell,pdf işleri için kullanıyorum ancak sürmüşken bir kere süreyim 2 yıl felan açmayayım diyorum hocam. Masaüstünü açıyorum arada bir nedense laptopa üşeniyorum masaüstünden daha basit olmasına rağmen.

Son düzenleme: