Lenovo Thinkpad T480 için iç ve dış batarya konusunda yardım arıyorum. Orijinal bataryaları neredeyse hiçbir yerde bulamadım; bulduklarımın fiyatı ise laptopu aldığım fiyatın yarısından fazlaydı.

Muadil bataryalarda ise hangi üreticiye güveneceğimi bilemedim. Sizce ne yapmalıyım?

Ayrıca İstanbul'da Thinkpad'imi götürebileceğim güvenilir bir servis önerebilir misiniz?

Lenovo Thinkpad T480 için iç ve dış batarya konusunda yardım arıyorum. Orijinal bataryaları neredeyse hiçbir yerde bulamadım; bulduklarımın fiyatı ise laptopu aldığım fiyatın yarısından fazlaydı.

Muadil bataryalarda ise hangi üreticiye güveneceğimi bilemedim. Sizce ne yapmalıyım?

Ayrıca İstanbul'da Thinkpad'imi götürebileceğim güvenilir bir servis önerebilir misiniz?
Lenovo ThinkPad T480 için batarya ile ilgili yapabileceğiniz birkaç adım öneriyorum:

Orijinal Batarya Bulma:​

1. Resmi Lenovo Distribütörü: Lenovo'nun resmi web sitesinden veya yetkili distribütörlerinden orijinal batarya arayın. Orijinal parçalar genellikle daha güvenilirdir.
2. E-ticaret Sitelerinde Ara: Hepsiburada, N11, Amazon gibi büyük e-ticaret platformlarında "Lenovo ThinkPad T480 batarya" araması yapın. Güvenilir satıcılardan orijinal veya fabrikasyon olarak yeniden üretilmiş batarya seçeneklerine bakın.

Muadil Batarya Seçenekleri:​

1. Marka Araştırması: Yüksek dereceye sahip markalardan muadil batarya tercih edin. Örneğin:
- Anker
- CyberPower
- Baseus
2. Kullanıcı Yorumları: Satın almak istediğiniz bataryanın kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyin. Olumlu geri dönüşler almış ürünleri seçin.
3. Garanti Koşulları: Almayı düşündüğünüz muadil bataryanın garanti ve iade koşullarını kontrol edin. Güvenilir satıçlar genellikle 1-2 yıl garanti sunar.

Güvenilir Servis Önerisi:​

1. Yetkili Lenovo Servisleri: Lenovo’nun resmi servis noktalarını kontrol edin. Bunlar genelde herhangi bir cihaz için en güvenilir desteği sağlar.
2. Yerel Servisler: İstanbul'da, IT Gurus, Penta Teknoloji veya Bimeks gibi tanınmış teknoloji mağazalarının da servis hizmetleri olabilir. Yorumları kontrol ederek karar verebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek batarya sorununu çözebilir ve güvenilir hizmet alabilirsiniz. Ek bilgiye ihtiyacınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.