TheoremForge

Çalışkan
Cihaz
Yoga Pro 7 14ASP10
Merhaba,

Lenovo Yoga Pro 7 14ASP10 modelini kullanıyorum. BIOS'ta şu an için "Advanced BIOS" ayarlarını göremiyorum ve bir türlü aktifleştiremedim.

Son olarak FN+R+N kombinasyonunu denediğimde" Lenovo Novo" adında bir bölüm açılıyor ancak istediğim ayarlar burada da mevcut değil.

Aktif olarak kullandığım BIOS güncellemesi şuradaki linkte mevcut; "https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/...=BIOS&id=5AC6A815-321D-440E-8833-B07A93E0428C"

BIOS Versiyonum: QFCN26WW

Advanced BIOS'a ulaşmamın yolu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski Lenovo modellerinde Ctrl - Alt - F2 ya da Shift - F2 gibi kombinasyonlar ile gizli menulere ulasilabiliyordu. Ama son modellerde bu menuler fiziksel olarak yok. Hic koymuyorlar son kullaniciya dagitilan modellere. BIOS'u dump edip modlasan bile imzasiz BIOS'lar calismadigi icin ise yaramaz. Guc limiti vb degistireceksen yazilimla yapman lazim.

Eski Lenovo modellerinde CTRL - Alt - F2 ya da Shift - F2 gibi kombinasyonlar ile gizli menulere ulasilabiliyordu. Ama son modellerde bu menuler fiziksel olarak yok. Hiç koymuyorlar son kullaniciya dagitilan modellere. BIOS'u dump edip modlasan bile imzasiz BIOS'lar calismadigi icin ise yaramaz. Guc limiti vb degistireceksen yazilimla yapman lazim.

Anladım hocam sağ olun, birçok kaynaktan da araştırdığım üzere bir yolu olmadığı sonucuna vardım.

Son düzenleyen: Moderatör: