Leobog Hi75C Pro vs Aula F87 Pro V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asteria5534
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 52
  • Etiketler Etiketler
    aula pro
Bütçe
2.000-3.000 TL
Merhaba, bu iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aralarında 250 TL fiyat farkı var ve Hi75C daha pahalı bir model. Ayrıca Hi75C'yi şimdi alırsam, ön sipariş ürünü olduğu için ancak 3 Temmuz'da kargoya verilecek. Ama F87 Pro V2 plastik bir kasaya sahipken, Hi75C Pro tamamen alüminyum bir kasadan oluşuyor. Bunların haricinde, F87 Pro V2'de bir ekran bulunurken Hi75C Pro'da herhangi bir ekran yer almıyor. Şu anda Hi75C Pro'nun stokları çok kısıtlı olduğundan tek bir stil seçeneğim var; F87 Pro V2'de ise 3 farklı seçeneğim bulunuyor. Kısacası; görüntü ve estetik olarak F87 Pro V2, malzeme kalitesi olarak ise Hi75C Pro daha öne çıkıyor gibi geldi bana. Aşağıya linkleri bırakıyorum, hangisini seçeceğim konusunda kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

F87 Pro V2 (3.100 TL)

Hi75C Pro (3.350 TL)

İkisinin de kendine özel noktaları var. F87 Pro V2 8KHz destekleyen nadir mekaniklerden ve küçük bir matris ekran var. Leobog ise alüminyum kasa kullanıyor ve yalıtım olarak çok iyi.

İkisinin de kendine özel noktaları var. F87 Pro V2 8KHz destekleyen nadir mekaniklerden ve küçük bir matris ekran var. Leobog ise alüminyum kasa kullanıyor ve yalıtım olarak çok iyi.

Genelde FPS oyunu oynayan biriyim estetik olarak güzel gözükmesi ve sesinin güzel çıkması benim için artı olur ama F87 Pro v2'nin plastik olup Hi75C Pro'nun alüminyum olması kararsızlığımı çok arttırdı sizce hangisini almalıyım ya da siz olsaydınız hangisini alırdınız Hi75C Pro için muhtemeln stokların güncellenmesini beklemem gerekecek ve stoklar güncellenince zam yerse bu benim için eksi olur.

Beklemem derseniz F87 Pro V2 alabilirsiniz ikisi de kaliteli klavyeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…