Ürün sahte.
Örnek olarak buradaki fontlar ile karşılaştırın etiketi. Eki Görüntüle 85968
Ve ayrıca sol açıklama kısmındaki fontlarda yanlış, ayrıca metinde.
Kutunun jelatinini bahsetmiyorum bile.
Ürün çakma. Seri No'dan tutun tüm kutu içeriğine kadar birebir orijinal gibi yapılabiliyor artık AirPods ürünleri. O yüzden AirPods alınacaksa Apple sitesinden sıfır alınmalı. İlla ikinci el alacağım diyorsanız faturası ile birlikte satın alın ki orijinal olduğu belli olsun.
Ürün sahte.
Örnek olarak buradaki fontlar ile karşılaştırın etiketi. Eki Görüntüle 85968
Ve ayrıca sol açıklama kısmındaki fontlarda yanlış, ayrıca metinde.
Kutunun jelatinini bahsetmiyorum bile.
Hocam kesin emin misiniz satıcı çok emin konuşuyor gelip bakabilirsin falan bu fiyata kaçırmak istemem orijinalse. Yoksa gidip taksitle vatandan alacağım.
Hocam kesin emin misiniz satıcı çok emin konuşuyor gelip bakabilirsin falan bu fiyata kaçırmak istemem orijinalse. Yoksa gidip taksitle vatandan alacağım.
Fotoğrafını ve faturasını istedim hocam atmazsa almayacağım zaten.
Satıcı istediklerimi atmadı ürünü satmıyorum git Teknosa'dan al diye atar yaptı niyetini belli etti teşekkürler yardımınız için. Bir sorum olacak AirPods 4. nesil ve 4. nesil ANC arasında fiyat farkına değecek bir şey var mı? 2. nesilden geçeceğim.
Satıcı istediklerimi atmadı ürünü satmıyorum git Teknosa'dan al diye atar yaptı niyetini belli etti teşekkürler yardımınız için. Bir sorum olacak AirPods 4. nesil ve 4. nesil ANC arasında fiyat farkına değecek bir şey var mı? 2. nesilden geçeceğim.
Apple'ın ANC teknolojisi üzmez kalitelidir. Sürekli olarak metrobüse, otobüse, uçağa biniyorsanız gürültü engelleme özelliği hayat kurtarıyor resmen. Ha yok, ben evde kullanacağım dışarıda takmıyorum çok da umurumda değil gürültü engelleme diyorsanız düz 4.nesil alın.
Ne olur ne olmaz Samsung faciasından sonra kulakiçi kullanmayın. Ürünlere gelirsek %80 sahteler. Sahte ürünlerin şüphe çekmemesi için kutularına çok önem veriyorlar. Apple ve diğer markalar bi tık daha özensiz basıyor.