LEVID videosunda çalan şarkının adı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaantoker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
  • Etiketler Etiketler
    video
Makaleler
9
Yer
Kyrenia, TRNC
Merhaba,

Ekteki videoda 1. dakika sıralarında başlayan ve arka planda çalan şarkıyı yıllar geçmesine rağmen bulamadık. Bilen varsa bekliyorum. @Recep Baltaş özellikle sen. Şu videonun OST'sini çıkart artık da bulalım.

Arkadaş bulabilmiş mi acaba?

1.Dakika sıralarında başlayan o mistik müziği bulamadık yıllar geçti her türlü tekniği denedim ama verim alamadım ne yazık ki.
Yapay zeka ile sesten müziği ayırmak lazım. O zaman bulunabilir belki.

Gece gece taktım resmen şarkıya. Birkaç uygulama ve yapay zekayla denedim hiçbirisi doğru olanı bulamadı. Dönemin bazı oyunlarının OST'lerine ve aksiyon OST'lerine bakayım dedim yok hiçbirisi değil.

Gece gece taktım resmen şarkıya. Birkaç uygulama ve yapay zekayla denedim hiçbirisi doğru olanı bulamadı. Dönemin bazı oyunlarının OST'lerine ve aksiyon OST'lerine bakayım dedim yok hiçbirisi değil.
Ben de tüm teknikleri denedim, ses ve müziği de ayırdım ama sonuç yok. @Recep Baltaş Bulsa bulsa sen bulursun bunu.

Ya feci bir Half Life vibe'ı alıyorum, yok mu şöyle bütün OST'leri alaşağı etmiş bir geek dost da bizi bu her şarkıyı arama külfetinden kurtarsın?

Ha bunun yanında Darren Korb vibeları da var tabi. Ama daha çok 90'larda çıkmış her oyunun müziklerine bakmak gerekiyor gibime geldi.

Müziği ilk duyduğumda şunun bir tür remixi falan sanmıştım ama değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…