Lexar Ares 32 GB 6000MHz CL28 OC önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lowkey99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 402
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    32gb lexar
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu is gorur mu hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Görür, 1500 RPM sabitleyin. Ne kadar yakın, o kadar iyi. Dibine kadar girebiliyorsa girsin, boruların önüne vs. uygun. Test harici de dönecek ama bu, agresif OC profilde öteki türlü BSoD verir. Aktif soğutma hep aktif olsun. 1200 RPM dahi olsa dönsün yani, ayarlarsın artık onu. Ne kadar yakın, o kadar iyi.

Full mode aldim 1100 RPM Max.

İdare eder. Dibinden üflerse.

RGB'leri dediğim programla kapatın. Defender'dan izin vs. verin, problem olursa. Windows açılışta da uygular dediğim şekilde ayarlarsan. Anlattım birkaç mesaj önce. RGB 3-5 derece ekliyor.

BSoD yedim galiba. Event Viewer'den baktım, Kernel Power falan diyor. Alakası var mı emin olmak için tekrar başlattım testi.

BSoD yedim galiba. Event Viewer'den baktım, Kernel Power falan diyor. Alakası var mı emin olmak için tekrar başlattım testi.

Var, evet. Aktif soğutma ile tekrar bakın.

Ani kapanma, Restart, Kernel Power diye geçiyor. BSoD yemişsin RAM kaynaklı. Aktif soğutma eşliğinde tekrar bak. Sorun olursa VSOC 1.3 daya 1.29 yerine.

İletirsiniz, müsait zamanda bakarız yine. Hata alırsan VSOC 1.29'dan 1.3 yapın. VDDP 1.1'den 1.15 deneyin. Test başarılıysa 1-2-1 Nitro denersin. Hataların ardı arkası kesilmezse VDD 1.65 yerine 1.68 deneyin. VDDQ 1.45, VDDIO 1.4 şimdilik sabit kalsın. Aktif soğutma aktif olacak devamlı. RGB kapatın dediğim yazılımla, oyunu kitabına uygun oynamak lazım. Kurallar belli.

Öneri vermeyi bıraktım. GDM enabled ve tRFC 390-1-1 twTRL 4X değil 3X olması daha iyi. RD için 38 daha iyi olacaktır.

Testi 100 dakika yaptım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…