Yeniçocuk Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 158 Beğeniler 48 Yer Orodruin 19 Ekim 2024 #1 Merhaba Leyla ile Mecnun'da şu sahnede geçen şarkıyı nereden bulabilirim? Shazam bulamadı. Yorumcusu çok ve onlardan da bulamadım.
Merhaba Leyla ile Mecnun'da şu sahnede geçen şarkıyı nereden bulabilirim? Shazam bulamadı. Yorumcusu çok ve onlardan da bulamadım.
EaglePaw Başarılı Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 13 Beğeniler 6 19 Ekim 2024 #2 Cengiz Kurtoğlu - Rüyalarda Buluşuruz Ama burada söyleyen kişiyi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Yeniçocuk Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 158 Beğeniler 48 Yer Orodruin 19 Ekim 2024 #3 EaglePaw dedi: Cengiz kurtoğlu - rüyalarda buluşuruz. Ama burada söyleyen kişiyi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu buldum ama söyleyen ses ile aynı olmadığından yazmadım baya kişi söylemiş şarkıyı çünkü. Baktım uyumlu olan yok. Artı 0 Eksi
EaglePaw dedi: Cengiz kurtoğlu - rüyalarda buluşuruz. Ama burada söyleyen kişiyi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu buldum ama söyleyen ses ile aynı olmadığından yazmadım baya kişi söylemiş şarkıyı çünkü. Baktım uyumlu olan yok.