Çözüldü LG 24GN65R-B HDMI 2.0'da out of range hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xopeSs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    hdmi
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arch Linux'ta NVIDIA sürücüleri kurulu fakat monitörün OSD menüsünden HDMI 2.0'a aldığımda 1920x1080 144 Hz modunu kullanamıyorum. Kullanmak istediğim zaman monitörde out of range hatası alıyorum.
HDMI 2.0'da 1920x1080 120 Hz alabilirken 144 Hz alamıyorum ve NVIDIA-settings uygulamasında monitörüm gözükmüyor.
Monitör: LG 24GN65R-B

Çözüm
Mümkünse DisplayPort ile dener misin?

DisplayPort kablosunu ayın sonunda alıp deneyeceğim. Büyük ihtimal şu anki kullandığım HDMI kablo 144 Hz'i destekliyor fakat belirli renk uzayını kapsamadığı için sanırsam görüntü alamıyorum Linux'da.

Sorun Wayland'da sanırsam 144 Hz'de çalışmıyor xorg ile açtım GNOME'u şu an NVIDIA-settings monitörümü görüyor ve 144 Hz HDMI 2.0'da kullanabiliyorum.

Evet sorun çözülmüştür. YCBCR444 profilinde 144 Hz alamıyorum kablodan dolayı. Wayland'da ise bu ayarı yapamadığım için 144 Hz'i kullanamıyorum büyük ihtimal xorg ile GNOME'u çalıştıracağım veya DP 1.4 kablosu satın alacağım.

DisplayPort kablosunu ayın sonunda alıp deneyeceğim. Büyük ihtimal şu anki kullandığım HDMI kablo 144 Hz'i destekliyor fakat belirli renk uzayını kapsamadığı için sanırsam görüntü alamıyorum Linux'da.

Sorun Wayland'da sanırsam 144 Hz'de çalışmıyor xorg ile açtım GNOME'u şu an NVIDIA-settings monitörümü görüyor ve 144 Hz HDMI 2.0'da kullanabiliyorum.

Evet sorun çözülmüştür. YCBCR444 profilinde 144 Hz alamıyorum kablodan dolayı. Wayland'da ise bu ayarı yapamadığım için 144 Hz'i kullanamıyorum büyük ihtimal xorg ile GNOME'u çalıştıracağım veya DP 1.4 kablosu satın alacağım.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…