Bu TV alınır mı? Yoksa bu bantta daha iyileri var mı? TCL istemiyorum servisinden dolayı, benim için net olması yeterli. Yani film izliyorum mesela adamın saç tellerine, terine kadar göreyim
LG 55QNED70A6A 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV
Bu TV alınır mı? Yoksa bu bantta daha iyileri var mı? TCL istemiyorum servisinden dolayı, benim için net olması yeterli. Yani film izliyorum mesela adamın saç tellerine, terine kadar göreyim
LG 55QNED70A6A 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QNED TV
WebOS'tan ötürü LG'yi önermiyorum. Ayrıca TV gibi tamamen içerik tüketimi odaklı bir cihazda IPS panel kullanılması kabul edilemez. TCL almayacaksanız bu bütçede başka önerebileceğim bir marka yok ama TCL 55C6KS gibi canavar TV varken 55QNED70A6A'ya para verilmez. Hem IPS yerine VA olduğu için yüksek kontrast sunuyor, hem de Direct LED yerine Mini LED arka aydınlatma kullanıldığı için daha iyi HDR ve parlaklık deneyimi sunuyor.
WebOS'tan ötürü LG'yi önermiyorum. Ayrıca TV gibi tamamen içerik tüketimi odaklı bir cihazda IPS panel kullanılması kabul edilemez. TCL almayacaksanız bu bütçede başka önerebileceğim bir marka yok ama TCL 55C6ks gibi canavar TV varken 55QNED70a6A'ya para verilmez. Hem IPS yerine VA olduğu için yüksek kontrast sunuyor, hem de Direct LED yerine mini LED arka aydınlatma kullanıldığı için daha iyi HDR ve parlaklık deneyimi sunuyor.
Hocam kurdurmak için bile yarım saat bekleten bir firmadan neden TV alayım? Hadi aldım diyelim 2. ayda bozuldu ortada kalınca mal hasarımı siz mi karşılayacaksınız?
@deniz745, Vestel ve Arçelik'in servisi iyi olsa kaç yazar, TV'leri çöp. Gidiyorlar 4-6 COF'lu dandik yapılı panellere marka basıp arka ışık ekleyip satıyorlar.
@deniz745, Vestel ve Arçelik'in servisi iyi olsa kaç yazar, TV'leri çöp. Gidiyorlar 4-6 COF'lu dandik yapılı panellere marka basıp arka ışık ekleyip satıyorlar.
@deniz745, 55C6KS'ye dair COF bilgisi bulamadim lakin CSOT'un Panelook'ta 4K 55" icin 90 adet paneli var, 88 tanesinde 12 COF bulunuyor. 55C6KS'den daha kotu modellerde bile 12 COF bulundugunu dusunursek bu modelde de 12 COF vardir.
Neyse, TCL aldiktan sonra en ufak bir sorun yasasan direkt beni suclu gosterecegin icin istedigini almakta ozgursun, LG'yi alabilirsin.