LG K10 2017 için batarya önerisi

Zipik

Uzman
Eski püskü telefonları, elektronik aletleri çalıştırıp uğraşmayı çok severim ve bence güzel de bir hobi , bu sefer gözüme kestirdiğim alet uzun zamandır dolapta olan modelini belirttiğim LG telefon. Anladığım kadarıyla bataryasında sorunlar var bazen açılıyor bazen açılmıyor açılınca şarjı hemen bitiyor çok geç şarj oluyor vb... İnternette bataryaları var ama hangi satıcı güvenilirdir hangisi değildir ya da uyumlu olur mu bilemedim sonuçta daha önce hiç Trendyol vb. gibi yerlerden böyle bir şey almadım. Uzun lafın kısası güvenilir bir satıcıdan iyi bir önerisi olan var mıdır, zaman ayıracaklara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G3'um icin eskiden 1-1.5 senede bir orijinal batarya alirdim. Telefon 2014 model olmasina ragmen, 2018'in sonlarina dogru aldigim orijinal 'sifir' batarya ikinci el gelmisti. Bildigin adam telefonundan cikarip kargolayarak yollamisti.
Demek istedigim, telefon 2-3 yasini gectikten sonra (cok unlu bir model degilse) orijinal parcasi bulunmuyor. iPhone'lar bu konuda cok daha sansli.

Varsa Deji batarya onerebilirim. Babamin Asus Zenfone 2 Laser'inde cok iyi calisiyordu zamaninda.

Orijinale yakın bilindik markaların (Deji gibi) varsa alabilirsin. Onun dısında zaten cihaz eski, batarya bulman çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…