Çözüldü LG Soundbar bilgisayarda kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Önceden televizyonda takılıydı; ev taşıdıktan sonra bir daha takmadık, köşede duruyor. Bilgisayarda kullanmam mümkün mü bunu? Sökerken dikkat ettim, acayip bir girişi vardı.

Son düzenleme:
Dediğiniz optik ses çıkışı. Çoğu orta seviye anakartlarda bulunuyor artık. 11 numaralı soket. Kullanabilirsiniz anakartınız destekliyor ise.

Dediğiniz optik ses çıkışı. Çoğu orta seviye anakartlarda bulunuyor artık. 11 numaralı soket. Kullanabilirsiniz anakartınız destekliyor ise.

Eki Görüntüle 213460
Asus prime b650m-R kullanıyorum. Yok maalesef. Sanırım USB ile de bağlantı sağlanıyor hocam anlıyorsanız bir bakabilir mısınız?

AUX kablosu da mevcut. Öncelikle AUX ara kablosuyla deneyin.

HDMI varsa onu kullanın hocam. O zaman sürekli 5.1 veya 7.1 ses alırsınız. S/pdıf ile Dolby veya DTS olan içeriklerde olur.
Şimdi baktım modele HDMI girişi yok maalesef. AUX tek çare gibi duruyor. USB soketi daha çok flash diskler için çalışıyordur yüksek ihtimalle.

Son düzenleme:
Aux to USB gibi bir dönüştürücü mü almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…