LG UltraGear 27G550B-B monitör alınır mı?

Bütçe
8.000 TL

Veyt 1

Başarılı
Arkadaşlar, günaydınlar.

Aktif olarak 27 inç FHD monitör kullanmaktayım. Bu benim için bir sorun değil. Bu monitör alınır mı sizce? Artı ve eksi yönlerini bilen veya kullanan arkadaşlar var mı?

UltraGear™ G5, 300 Hz 27G550B-B

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p için 24" olanı daha sağlıklı olur. İllaki 27" istiyorsanız 2K olanlara bakmanızı öneririm. Bütçeniz ne kadar bu arada? Öneri sunacak arkadaşlar onu da sorarlar.

1080p için 24" olanı daha sağlıklı olur. İllaki 27" istiyorsanız 2K olanlara bakmanızı öneririm. Bütçeniz ne kadar bu arada? Öneri sunacak arkadaşlar onu da sorarlar.

Bütçe belirttim. 27 olması 1080P'de benim için sorun teşkil etmiyor. Çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum. 2K monitör düşünmüyorum. Bu monitörü almak mantıklı mı merak ettim.

Bütçe belirttim. 27 olması 1080P'de benim için sorun teşkil etmiyor. Çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum. 2K monitör düşünmüyorum. Bu monitörü almak mantıklı mı merak ettim.

Pardon görmemişim onu şöyle açıklayayım.

neden pikselleşme oluyor?​

• 1920×1080 çözünürlükte toplam piksel sayısı değişmez.
  • Ekran 24 inçten 27 inçe büyüyünce aynı pikseller daha geniş alana yayılır.
  • Her piksel fiziksel olarak büyür (yaklaşık 0.311 mm piksel aralığı).
  • Yakından (50–70 cm) bakınca yazılar ve oyun kenarları daha tırtıklı görünür.

oyunlarda etkisi​

• FPS oyunlarında: Kenarlarda aliasing (tırtıklı çizgiler) daha belirgin olabilir.
  • Masaüstü ve yazı: Harfler daha az net görünür.
Bunlar rahatsız etmez diyorsanız alınabilir bende yakın zamanda LG monitör aldım adamlar bu işi biliyorlar.

Ama sıfırdan tekrar 27 inç 1080p monitöre sırf Hertz yükseltmek için almak mantıklı değil. Bari 2K çözünürlük alsın değiştirdiğine değsin sistemi yetmiyosa ileride değiştirir işine yarar yani.

4k 43" samsung monitöre sahibim. Hikayeli oyunları onda oynuyorum. 2K istemiyorum açıkçası. 8000 TL gibi bir fiyata bunu almayı düşünüyorum ama emin değilim.

@murim sizim aldığınız model neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…